Infos

Engelse titel : Stranger Things
Geregisseerd door : Ross Duffer & Matt Duffer
In de zalen vanaf: 15 juli 2016
Speelduur: 50 minuten
Genre: Drama
Land : US (2016)

 VOD

Bekijk Stranger Things via video on demand/streaming.

 Synopsis

Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

 3 Seizoenen

Seizoen 2 (2017)

9 afleveringen  | Uitzendingen : 27/10/2017 Het is alweer bijna een jaar geleden dat Will op mysterieuze wijze verdween, maar het leven in Hawkins is nog altijd niet hoe het was. Helemaal niet. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (9 afleveringen)
Hoofdstuk een: MADMAX
afleveringen 1 : Hoofdstuk een: MADMAX
De stad bereidt zich voor op Halloween. In de speelhal gooit een nieuweling hoge ogen. Een sceptische Hopper onderzoekt een veld vol rottende pompoenen.
Hoofdstuk twee: Trick or Treat, Freak
afleveringen 2 : Hoofdstuk twee: Trick or Treat, Freak
Als Will met Halloween iets verschrikkelijks ziet, vraagt Mike zich af of Elf nog vrij rondloopt. Nancy kan maar moeilijk omgaan met de waarheid over Barb.
Hoofdstuk drie: The Pollywog
afleveringen 3 : Hoofdstuk drie: The Pollywog
Dustin neemt een vreemd nieuw huisdier. Elf wordt steeds ongeduldiger. Bob probeert Will te helpen om zijn angst te overwinnen.
Hoofdstuk vier: Will the Wise
afleveringen 4 : Hoofdstuk vier: Will the Wise
Een zieke Will stort zijn hart uit bij Joyce, met verontrustend resultaat. Hopper zoekt naar de waarheid. Elf doet een verrassende ontdekking.
Hoofdstuk vijf: Dig Dug
afleveringen 5 : Hoofdstuk vijf: Dig Dug
Nancy en Jonathan wisselen complottheorieën uit met een nieuwe bondgenoot. Elf zoekt iemand uit haar verleden. Bob het Brein buigt zich over een lastig probleem.
Hoofdstuk zes: The Spy
afleveringen 6 : Hoofdstuk zes: The Spy
Wills band met een duister kwaad wordt steeds sterker en niemand weet hoe deze kan worden verbroken. Dustin en Steve creëren een onverwachte verstandhouding.
Hoofdstuk zeven: The Lost Sister
afleveringen 7 : Hoofdstuk zeven: The Lost Sister
Door bovennatuurlijke visioenen komt Elf in contact met een groep gewelddadige verschoppelingen en een boos meisje met een duister verleden.
Hoofdstuk acht: The Mind Flayer
afleveringen 8 : Hoofdstuk acht: The Mind Flayer
Als Will na een fataal voorval samen met anderen in het Hawkins Lab komt vast te zitten, schiet een onwaarschijnlijke held te hulp.
Hoofdstuk negen: The Gate
afleveringen 9 : Hoofdstuk negen: The Gate
Elf maakt plannen om haar werk af te maken. De overlevenden openen de jacht op het monsterlijke kwaad dat Will in zijn macht heeft.

Seizoen 1 (2016)

8 afleveringen  | Uitzendingen : 15/07/2016 Er gebeuren vreemde dingen in Hawkins, Indiana, waar na de plotselinge verdwijning van een jongetje een meisje met buitenaardse krachten opduikt. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (8 afleveringen)
Hoofstuk 1: The Vanishing Of Will Byers
afleveringen 1 : Hoofstuk 1: The Vanishing Of Will Byers
Op weg naar huis na een bezoek aan een vriend ziet de jonge Will iets angstaanjagends. Vlakbij loert een sinister geheim diep onder een overheidslab.
Hoofdstuk 2: The Weirdo on Maple St.
afleveringen 2 : Hoofdstuk 2: The Weirdo on Maple St.
Lucas, Mike en Dustin proberen te praten met het meisje dat ze in het bos vonden. Hopper ondervraagt een zenuwachtige Joyce over een onheilspellend telefoontje
Hoofdstuk 3: Holly, Jolly
afleveringen 3 : Hoofdstuk 3: Holly, Jolly
De bezorgde Nancy is op zoek naar Barb en komt erachter wat Jonathan heeft uitgespookt. Joyce gelooft dat Will met haar wil communiceren.
Hoofdstuk 4: The Body
afleveringen 4 : Hoofdstuk 4: The Body
Joyce gelooft niet dat Will dood is en probeert contact met hem te maken. De jongens geven Eleven een make-over. Nancy en Jonathan vormen een onwaarschijnlijke band.
Hoofdstuk 5: The Flea and the Acrobat
afleveringen 5 : Hoofdstuk 5: The Flea and the Acrobat
Hopper gaat naar het lab. Nancy en Jonathan gaan de confrontatie aan met de kracht die Will meenam. De jongens vragen Mr. Clarke over reizen naar een andere dimensie.
Hoofdstuk 6: The Monster
afleveringen 6 : Hoofdstuk 6: The Monster
Een panische Jonathan zoekt in de duisternis naar Nancy, maar Steve is ook naar haar op zoek. Hopper en Joyce ontrafelen de waarheid over de experimenten van het lab.
Hoofdstuk 7: The Bathtub
afleveringen 7 : Hoofdstuk 7: The Bathtub
Eleven probeert Will te bereiken. Lucas waarschuwt dat 'de slechte mannen komen'. Nancy en Jonathan laten de politie zien wat Jonathan op camera heeft opgenomen.
Hoofdstuk 8: The Upside Down
afleveringen 8 : Hoofdstuk 8: The Upside Down
Dr. Brenner houdt Hopper en Joyce vast voor ondervraging terwijl de jongens met Eleven in de fitnesszaal wachten. Nancy en Jonathan bereiden zich voor op de strijd.

 Casting

Winona Ryder

Joyce Byers
David Harbour

Jim Hopper
Noah Schnapp

Will Byers
Finn Wolfhard

Mike Wheeler
Natalia Dyer

Nancy Wheeler
Charlie Heaton

Jonathan Byers
Matthew Modine

Martin Brenner
Joe Keery

Steven Harrington
Gaten Matarazzo

Dustin Henderson
Caleb McLaughlin

Lucas Sinclair
Cara Buono

Karen Wheeler
Sadie Sink

Max Mayfield
Randy Havens

Mr. Clarke
Alec Utgoff

Alexei
Cara Buono

Karen Wheeler
Priah Ferguson

Erica Sinclair
Brett Gelman

Murray Bauman
Paul Reiser

Sam Owens
Paul Reiser

Sam Owens

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Stranger Things"

'Stranger Things'-actrice Millie Bobby Brown gaat naar de universiteit - Actueel
Actueel

'Stranger Things'-actrice Millie Bobby Brown gaat naar de universiteit

Millie Bobby Brown gaat studeren aan de Purdue University in de Amerikaanse staat Indiana. Dat maakte de Britse actrice bekend in een interview met Allure. Als online student zal de 'Stranger Things'-actrice zich verdiepen in 'Human Services' zodat ze "kan leren over het systeem en hoe je jongeren... Verder lezen...
Dit is de favoriete Netflix Original van de Belg - Actueel
Actueel

Dit is de favoriete Netflix Original van de Belg

Netflix biedt natuurlijk niet alleen klassiekers aan, maar maakt ook zelf content: de intussen welbekende Netflix Originals. Dailywireless was benieuwd welke Netflix Originals het populairst zijn in welk land. Ze gingen op onderzoek uit en kwamen tot opzienbarende resultaten. Verder lezen...
Wat brengt seizoen 4 van Stranger Things? - Actueel
Actueel

Wat brengt seizoen 4 van Stranger Things?

Hiep hiep hoera! Het vierde seizoen van Stranger Things werd bevestigd met een officiële teaser die ons alvast doet watertanden. Spoiler alert: Wij beantwoorden 4 vragen aan de hand van een zeer diepgaande zoektocht op het internet. Verder lezen...
Een 4de seizoen van Stranger Things? - Actueel
Actueel

Een 4de seizoen van Stranger Things?

Sinds vorige week is het derde seizoen van Stranger Things te bekijken op Netflix. En zonder al te veel te willen spoilen stellen wij ons alvast de vraag: Komt er een vierde seizoen of niet? Verder lezen...

 Series in hetzelfde genre

Ragnarok - Drama
2

Ragnarok

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2020
Regie: Adam PriceMet: Theresa Frostad Eggesbø, David Alexander Sjøholt,...In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude... Verder lezen...
Succession - Drama
4

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...
The Blacklist - Drama
6

The Blacklist

Drama | 10 seizoen(en)  | 256 aflevering(en)
2013
Regie: Jon BokenkampMet: Megan Boone, Diego Klattenhoff, James Spader,...'s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben
9-1-1 - Drama
8

9-1-1

Drama | 7 seizoen(en)  | 120 aflevering(en)
2018
Regie: Ryan Murphy & Brad FalchukMet: Connie Britton, Peter Krause, Angela Bassett,...9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: