Infos

Engelse titel : Marianne
Geregisseerd door : Samuel Bodin
In de zalen vanaf: 13 september 2019
Speelduur: 52 minuten
Genre: Science-Fiction
Land : FR (2019)

 VOD

Bekijk Marianne via video on demand/streaming.

 Synopsis

Romanschrijfster Emma heeft iedere nacht opnieuw dezelfde nachtmerrie. In haar enge dromen ziet Emma telkens een heks genaamd Marianne. Ze gebruikt de heks als een personage voor haar boeken, maar al snel blijkt dat haar gruwelijke verhalen ook in het echt gebeuren. Ze besluit dat er maar één antwoord kan zijn: Emma moet in haar eigen duistere verleden duiken om haar angsten onder ogen te komen.

 1 Seizoenen

Seizoen 1 (2019)

8 afleveringen  | Uitzendingen : 13/09/2019 Romanschrijfster Emma heeft iedere nacht opnieuw dezelfde nachtmerrie. In haar enge dromen ziet Emma telkens een heks genaamd Marianne. Ze gebruikt de heks als een personage voor haar boeken, maar al snel blijkt dat haar gruwelijke verhalen ook in het echt gebeuren. Ze besluit dat er maar één antwoord kan zijn: Emma moet in haar eigen duistere verleden duiken om haar angsten onder ogen te komen. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (8 afleveringen)
Tu les rêves
afleveringen 1 : Tu les rêves
Net als de gevierde schrijfster Emma Larsimon geen zin meer heeft in horrorverhalen, keert ze na een zorgwekkend bezoek van een vriendin terug naar haar geboorteplaats.
C’est coutume !
afleveringen 2 : C’est coutume !
Terwijl een excentrieke politieagent in de zaak van haar ouders duikt, sleept Emma Camille mee naar Caro's huis. Ze pakt de draad op met haar oude vriendenkring.
Je ne suis pas un cadeau
afleveringen 3 : Je ne suis pas un cadeau
Tonio doet een schokkende ontdekking aan het strand. Een tweede zenuwslopende nacht met Emma drijft Camille tot het uiterste. Marianne voert de spanning op.
C’est un beau moment
afleveringen 4 : C’est un beau moment
De rouwende Emma krijgt een dringend verzoek. Door een gruwelijk tafereel in huize Daugeron komt inspecteur Ronan in contact met een wereld vol duivelse geheimen.
Tu l’as laissée...
afleveringen 5 : Tu l’as laissée...
Vijftien jaar geleden voerden de vrienden op school een ritueel uit om Emma's nachtmerries te verjagen. Dit ritueel zou hun leven veranderen.
Pour les souvenirs ?
afleveringen 6 : Pour les souvenirs ?
Inspecteur Ronan ontdekt de link tussen Emma's boeken en de tragedies in de echte wereld. Samen met Emma en Séby smeedt hij een plan om Marianne te stoppen.
On était trop petit
afleveringen 7 : On était trop petit
De vrienden vluchten naar verschillende delen van het eiland en stuiten op afschrikwekkende taferelen en geesten met een boodschap. Een voor een keren ze zich tegen Emma.
On est mardi
afleveringen 8 : On est mardi
Als de priester wanhopig probeert om Marianne te verdrijven, voelt Emma zich verscheurd tussen twee werelden. Aurore zoekt een manier om haar vriendin te redden.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Loki - Science-Fiction
8

Loki

Science-Fiction | 2 seizoen(en)  | 48 aflevering(en)
2021
Regie: Michael WaldronMet: Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Owen Wilson,...Loki "God of Mischief" weet de tesseract te bemachtigen, dit leidt tot zijn vrijheid. Hij kan zich eigen nu door verschillende tijdsperioden verplaatsen en beïnvloed daarmee de geschiedenis van de mensheid en enkele zeer belangrijke historische gebeurtenissen. Ook gaat Loki een samenwerking aan met... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: