Five Nights at Freddy's: het populaire computerspel maakt zijn entrée in de cinemazalen - Actueel Cinema

   - 
Five Nights at Freddy's: het populaire computerspel maakt zijn entrée in de cinemazalen

Gamefans kunnen zich binnenkort opnieuw onderdompelen in de wereld van Five Nights at Freddy's. Dit angstaanjagende computerspel met de animatierobots Freddy, Bonnie, Chica en Foxy verschijnt nu woensdag in de cinemazalen.

Het beroemde en angstaanjagende computerspel is speciaal voor het witte doek bewerkt door Blumhouse, zij werkten voordien ook al aan M3gan, Black Phone en The Invisible Man.  

Het verhaal:

De film volgt een bewaker met persoonlijke problemen die aan zijn nieuwe baan begint bij Freddy Fazbear's Pizza. Tijdens zijn eerste nachtdienst komt hij erachter dat de nacht doorkomen bij Freddy's nog niet zo eenvoudig is.

Op de affiche vinden we Josh Hutcherson terug, bekend van zijn rol als Peeta Mellark in The Hunger Games, en Elizabeth Lail, bekend van haar hoofdrol in het eerste seizoen van de serie You.

Overleef jij Five Days at Freddy's? Ontdek de film vanaf woensdag 1 november in de cinemazalen.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde cinema.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...
Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
Five Nights at Freddy's

Five Nights at Freddy's

Horror  Regie: Emma Tammi Met: Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Matthew Lillard,... De film volgt een bewaker met persoonlijke problemen die aan zijn nieuwe baan begint bij Freddy Fazbear's Pizza. Tijdens zijn eerste nachtdienst komt hij erachter dat de nacht doorkomen bij Freddy's nog niet zo eenvoudig is.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: