Jessica Biel deelt zinderende bikinifoto bij het zwembad om 'hemelse' Moederdag 'alleen' te vieren - Actueel Cinema

   - 
Jessica Biel deelt zinderende bikinifoto bij het zwembad om 'hemelse' Moederdag 'alleen' te vieren

Jessica Biel kreeg het Moederdagcadeau waar de meeste vrouwen naar hunkeren: ontspannende tijd alleen.

De actrice van 7th Heaven, 42, deelde een sexy foto van zichzelf liggend bij een zwembad in bikini, genomen door een raam. 

Alleen. Bij een zwembad. Reflecteren op een hemelse Moederdag,' schreef de moeder van zonen Silas, 9, en Phineas, 4, met Justin Timberlake, 43, bij de post. 

Haar man van bijna 12 jaar zorgde ervoor dat hij zijn wensen liet horen door een montage van hun gezin te delen. "Je doet het ALLEMAAL. We houden zoveel van je. Fijne Moederdag", schreef hij.

In het weekend vertrok Jessica naar Las Vegas voor de Forget Tomorrow Tour van haar man.

Ze leek het naar haar zin te hebben met vrienden, ze stopte zelfs om een t-shirt te kopen en te praten met Timberlake's voormalige N'SYNC bandlid Lance Bass. 

En vorige week deelde de toegewijde moeder een reeks schattige foto's van haar zoons die samen met haar het concert van hun vader bijwoonden.

Ze deelde drie kiekjes van de avond met als bijschrift: "Het is een familieaangelegenheid, y'all".

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De grote zomerreleases van 2024 - Actueel
Actueel

De grote zomerreleases van 2024

De filmzomer van 2023 staat nog vers in ons geheugen gegrift. Barbenheimer deed de bioscoopzalen op zijn grondvesten daveren. Bioscoopbezoekers kwamen in roze gehuld naar de zalen voor Barbie en grote cinefielen werden drie uur lang weggeblazen door het cinematofgrafisch spektakel Oppenheimer. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: