Filmografie Matthew Lillard

Biografie

Matthew Lyn Lillard (Lansing, (24 januari 1970) is een Amerikaans acteur. 
 
Lillard werd opgevoed in Tustin (Californië). In 1991 was hij een figurant in Ghoulies 3: Ghoulies Go to College en na acteerlessen maakte hij vanaf 1994 van acteren zijn baan. Zijn eerste rol was een hoofdrol in de film Serial Mom (1994). Zijn volgende film was een bijrol in Mad Love en hij kreeg een hoofdrol in de film Scream (1996). Dit werd zijn doorbraak.

Filmografie Matthew Lillard

Wicker Park - Thriller
februari 2005

Wicker Park

Thriller Regie: Paul McGuiganMet: Josh Hartnett, Matthew Lillard, Rose Byrne,...Drama over een man die een obsessieve liefde heeft voor een vrouw waar hij verliefd op werd en die vervolgens spoorloos verdween. Twee jaar na haar verdwijning ziet hij haar voorbij flitsen in een bar, waarna een lastige zoektocht naar de waarheid begint. Remake van L' Appartement.

Nieuws over Matthew Lillard

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: