Deze 10 Nieuwkomers op Netflix moet je zien / November 2016 - Actueel Cinema

   - 

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties of opmerkingen neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

Een uurtje langer slapen? Een uurtje langer Netflix kijken! We lijsten voor jou een gevarieerde selectie op van de talloze nieuwkomers die we in november kunnen bekijken. Enkele nieuwe series, wat klassiekertjes, een beetje animatie, spanning, romantiek en interessante documentaires.

 

Machete

Robert Rodrigue (regisseur van Planet Terror, Sin City, Desperado) castte Danny Trejo, Robert De Niro en Jessica Alba in deze foute actiefilm over het gewelddadige verleden van Machete.

 

Into the Inferno

Deze socio-culturele docu van Werner Herzog (bekend Grizzly Man, Rescue Dawn, Cave of Forgotton Dreams), beeldt op impressionante wijze de kracht van vulkanen af met ongelofelijke uitbarstingen en lavastromen en gaat in op hun betekenis voor inheemse spiritualiteit. De Inferno van Dante is er niets tegen!

 

Zootropolis

De beestigste animatiefilm van dit voorjaar staat nu ook op Netflix! Konijn Judy en vos Nic gaan op onderzoek uit wanneer er een otter uit hun stad verdwijnt.

 

500 Days of Summer

Tom is verliefd, maar krijgt deze liefde niet terug. Een bijzondere anti-romantische komedie met Joseph Gordon-Levitt (zijn nieuwste film Snowden is nu in de bioscoop) en Zooey Deschanel (New Girl). Een charmante film in het vakje “kwalitatieve romcom”!

 

The Bridge on the River Kwai

In een Japans gevangenenkamp tijdens WO II worden Britse gevangenen gedwongen om een brug te bouwen. Deze klassieker won destijds 7 Academy Awards.

 

The Expanse

Een nieuwe Sci-Fi serie op Netflix, kreeg al goede reviews én er is nog maar 1 seizoen van dus je hebt niet veel in te halen!

 

Some Like it Hot

Marilyn Monroe viel met deze film in de prijzen. Ontdek waarom!

 

Mary Poppins

Een Disney musical die niet veroudert. Bereid je alvast voor, want binnenkort komt er een remake aan. 

 

The Crown

Budgetrijke serie over het bewind van Elizabeth II en de bijhorende politieke en romantische strubbelingen. Een aanradertje volgens velen!

 

13th

Een docu over wetenschappers, activisten en politici die de criminalisering van Afro-Amerikanen en de drukke Amerikaanse gevangenissen analyseren.

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

13th

13th

 Regie: Ava DuVernayRegisseur Ava DuVernay toont de kijker de geschiedenis van het racisme in de Verenigde Staten en de massale criminalisering van Afro-Amerikanen. Van D.W. Griffith's The Birth of a Nation (1915) en de wederopstanding van de Ku Klux Klan naar de Civil Rights Movement en de Black Lives Matter beweging,... Verder lezen... Programmatie
Trailers

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: