Zootropolis, Deadpool, 45 Years... Uw Cinereview - Actueel Cinema

   - 

Disney scoort weer een hit met Zootropolis, een geestig en zwierig avontuur dat zich afspeelt in een wereld waar de dieren kunnen praten. Het konijn (een flik) en de vos (een oplichter) zijn de sterren van het verhaal, maar het zijn de luiaards die de show stelen.



We zagen hem al even in Wolverine, maar nu heeft Deadpool zijn eigen film gekregen. We leren hem kennen als een stoute superheld die nooit ophoudt met praten en altijd een snedige woordspeling klaar heeft.



Vorige week trad stand-up komiek Kevin Hart nog op in het Sportpaleis, nu kan je zijn luide stem ook horen in de actiekomedie Ride Along 2. Daarin gaat hij met zijn bijna-schoonbroer Ice Cube naar Miami om een stel drugsdealers op te rollen.



Dat de liefde ook later in het leven voor problemen zorgt, blijkt dan weer uit 45 Years, een subliem drama met Charlotte Rampling. Zij speelt een oudere vrouw die niet weet hoe ze moet reageren wanneer haar echtgenoot schokkend nieuws krijgt over een vroegere geliefde.



Ook in de Vlaamse film Achter de wolken gaat het om romantiek op latere leeftijd. Chris Lomme en Jo De Meyere storten zich in een innige romance, maar hun passie wordt niet door iedereen positief onthaald.



In de aandoenlijke Japanse film An draait alles rond een bakkerskraampje. De uitbater bakt er — letterlijk — weinig van, tot hij een oude vrouw over de vloer krijgt die vraagt of hij haar een job wil geven.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: