Beat Bugs : The Beatles voor de allerkleinsten - Actueel Cinema

   - 

Beat Bugs, een Australische/Canadese animatie is ontstaan bij Josh Wakely… een hevige fan van The Beatles sinds zijn jongste jaren. Hij geeft openlijk toe dat hij de popliedjes klassiekers vindt, gemaakt om te blijven (en dat ze zelfs een plaatsje verdienen naast Shakespeare).

Hij besluit dus op een dag een wereld te creeëren voor de allerkleinsten, overpoederd met titels als Lucy in the Sky with Diamonds, I Am the Walrus, Penny Lane… in een nieuw jasje gestoken door Pink, Sia, etc. In totaal was er 3 jaar nodig om deze droom in verwezenlijking te brengen, onder andere dankzij de samenwerking van Eddie Vedder (Pearl Jam). Het heeft even geduurd maar dat maakte Josh Wakely enkel meer vastberaden.

Uiteindelijk brengt Beat Bugs ons een superschattige wereld vol lieve insectjes en grote vrienden (Jay, Kumi, Crick, Buzz en Walter), die de kleintjes de « dingens des levens » bijbrengen doorheen spelletjes en avonturen. Iedere aflevering heeft een link met een Beatles titel en bevat een morele fabel.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: