Roadies : is indie echt beter ? - Actueel Cinema

   - 

Roadies brengt ons een mooi, maar ietwat flets, beeld van de muziekwereld achter de schermen. We volgen de avonturen van de (fictieve) band The Staton-House Band, de tour managers, de roadies en de groupies… in de afleveringen wordt er soms wat uit de hoogte gedaan (wat hebben we toch een fantastische job !), dat wordt genuanceerd met het mindere van de job (wat een shit !) en het matige (uiteindelijk valt het al bij al toch mee !), gelach en emotie. Alles met de grote paplepel gebracht !

Een leuke formule zonder grote verrassingen ! Het ritme blijft te constant, de situaties te braaf, de acteurs (Luke Wilson, Carla Gugino, Imogen Poots…) te zeer ingehouden en dat werkt frustrerend met die indie geest, op zijn ‘Sundance’ ! We hadden liever een product gehad dat wat « anders » was en het is dan ook geen verrassing dat Showtime besloten heeft Roadies niet te vernieuwen voor een nieuw seizoen.

Dit gezegd zijnde, als u van indie muziek houdt dan is dit eerste seizoen zeker een aanrader ! Heel wat leuks als luistervoer (haal uw Shazam maar uit !) en ondanks het feit dat het allemaal wat flauwtjes is laat u zich toch al snel meevoeren !

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: