Mission Impossible 4: Ghost Protocol

/10(0 stemmen)
Mission Impossible 4: Ghost Protocol

Infos

Synopsis

Voor regisseur Brad Bird is "Mission: Impossible - Ghost Protocol" zijn eerste actieprent. Josh Appelbaum & Andre Nemec tekenen voor het script, dat gebaseerd is op een verhaal van Appelbaum, Nemec en Abrams. Jeffrey Chernov is uitvoerend producent. De film wordt medegefinancierd door David Ellisons Skydance Productions. 
De filmmakers hebben een getalenteerd productieteam samengebracht, met Academy Award®-winnaar Robert Elswit als director of photography ("There Will Be Blood"), productiedesigner Jim Bissell ("Good Night, and Good Luck"), kostuumontwerper Michael Kaplan ("Blade Runner," "Star Trek"), monteur Paul Hirsch die een Academy Award® won voor zijn werk in "Star Wars" en producent visuele effecten Tom Peitzman ("Mission: Impossible III," "Alice in Wonderland"). Bird schreef en regisseerde "The Incredibles", dat genomineerd werd voor Best Original Screenplay en de Academy Award® won voor Best Animated Feature. Onlangs mocht Bird een Golden Globe® en zijn tweede Oscar® mee naar huis nemen voor Best Animated Feature met "Ratatouille". Bad Robot-partners Abrams en Burk werkten samen met Paramount Pictures aan "Star Trek", onder regie van Abrams, dat ook een Academy Award® kreeg (Best Make-Up). Abrams regisseerde ook "Mission: Impossible III". Zijn volgende project is "Super 8". "Mission: Impossible - Ghost Protocol" komt uit in de zalen in december 2011.

Video's van "Mission Impossible 4: Ghost Protocol"

Fotogalerij "Mission Impossible 4: Ghost Protocol" (5)

Mission Impossible 4: Ghost Protocol - Foto 1 Mission Impossible 4: Ghost Protocol - Foto 2 Mission Impossible 4: Ghost Protocol - Foto 3 Mission Impossible 4: Ghost Protocol - Foto 4 Mission Impossible 4: Ghost Protocol - Foto 5

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Mission Impossible 4: Ghost Protocol"

Start van de draaiperiode van de vijfde Mission : Impossible film - Actueel

Start van de draaiperiode van de vijfde "Mission : Impossible" film

HOLLYWOOD, CA - Paramount Pictures en Skydance Productions kondigen de start aan van de draaiperiode van de nieuwe "MISSION: IMPOSSIBLE". Het vijfde deel van de blockbuster franchise zal gedraaid worden in Wenen, Marokko en Londen.
George Clooney krijgt rol in Disney's Tomorrowland - Actueel

George Clooney krijgt rol in Disney's Tomorrowland

George Clooney heeft toegezegd om mee te spelen in Walt Disney's nieuwste avonturenfilm Tomorrowland. De Amerikaanse acteur zal samen met Hugh Laurie, Britt Robertson, Raffey Cassidy en Thomas Robinson acteren in de film.
Vermoeide Renner. - Actueel

Vermoeide Renner.

U moet het me vergeven dat ik er geen foto van genomen heb, maar toen ik daarstraks op de plaats van de afspraak aankwam om Jeremy Renner te interviewen, trof ik de Amerikaanse acteur diep in slaap aan.

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden