Infos

Originele titel : The Boxtrolls
Geregisseerd door : Graham Annable & Anthony Stacchi
In de zalen vanaf: 15 oktober 2014
Speelduur: 97 minuten
Land : Verenigde Staten (2014)
Originele taal: Engels

 Synopsis

De film is gebaseerd op de bestseller van Alan Snow: "Here be monsters" en vertelt het verhaal van de Boxtrollen, excentrieke, lieve snuiters die onder de grond in het dorpje Cheesebridge wonen.  
Ze voeden er samen de weesjongen Eggs op.  
Wanneer de dorpscrimineel, Archibald Snatcher, de Boxtrollen uit de weg wil ruimen besluit Eggs naar de bovenwereld te trekken om hen tegen te houden.  
Samen met de vechtlustige Winnie ontdekt de "zacht gekookte" detective zijn verborgen familiegeschiedenis en smeed hij een plan om de Boxtrollen te redden.

 Meningen

 Al het nieuws over "De Boxtrollen"

 Andere films nu in de bioscoop...

Lightyear - Actie, Avontuur, Animatie Film
3
15 juni 2022

Lightyear

Actie, Avontuur, Animatie Film Regie: Angus MacLaneBuzz Lightyear is een astronaut en de held waarop de speelgoedfiguur uit 'Toy Story' gebaseerd is. Na een jaar voorbereiding leidt hij als gezagvoerder zijn eerste testvlucht en krijgt hij het gezelschap van de robotkat Sox. Buzz gaat een episch avontuur aan wanneer hij met een reusachtige robot,... Verder lezen...
De Allergrootste Slijmfilm - Familie, Avontuur
5
13 juli 2022

De Allergrootste Slijmfilm

Familie, Avontuur Regie: Martijn SmitsIn 'De Allergrootste Slijmfilm' gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijmingrediënt raakt op, waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt. Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de hele... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: