Infos

Geregisseerd door : Michael Dougherty
In de zalen vanaf: 16 december 2015
Speelduur: 98 minuten
Genre: Horror
Land : Verenigde Staten (2015)
Originele taal: Engels

 Synopsis

In Krampus, een film van Legendary Pictures, onthult een duister wezen een ongeziene kant van Kerstmis. 
Jonge Max is ontgoocheld in Kerstmis nadat zijn familie ruzie maakt tijdens de feesten. Wat hij echter niet weet, is dat hij met zijn desinteresse in Kerstmis de demon Krampus doet ontwaken, een oud kwaad dat ongelovigen wil straffen.  
 
De hel breekt los wanneer geliefde Kerst-iconen een monsterlijke vorm aannemen en het huis bestormen, waardoor Max en zijn familie moeten vechten voor hun leven. 
 
In deze horror komedie spelen Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Stefania Lavie Owen en Krista Stadler. 
 
Krampus en diens trawanten zijn gecreëerd door Weta Workshop en Weta Digital, beiden geprezen om hun werk voor Lord of the Rings, de Hobit trilogie en King Kong.

 VOD

Bekijk Krampus via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Krampus"

Krampus: Met de groeten van de Kerstdemon - Bespreking
Bespreking

Krampus: Met de groeten van de Kerstdemon

Sidder en beef, kinderen. Want als jullie de beminnelijke kerststemming vergeten, krijgen jullie een pikzwarte duivel op bezoek. En diens cadeautjes krijgen jullie liever niet onder de kerstboom. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Sometimes I think about dying
3
05 juni 2024

Sometimes I think about dying

 Regie: Rachel LambertFran denkt graag na over doodgaan, het maakt haar rustige leven interessanter. Wanneer ze haar nieuwe collega op het werk aan het lachen maakt, leidt dat tot meer: een date, een stuk taart, een gesprek, een vonk. Het enige dat hen in de weg staat, is Fran zelf.
The Watchers - Horror
6
12 juni 2024

The Watchers

Horror Regie: Ishana Night ShyamalanMet: Dakota Fanning"Verdwaald in een bos, vindt Mina onderdak in een huis dat al bewoond wordt door drie mensen. Ze zal dan de regels van deze zeer geheime plek ontdekken: elke nacht moeten de bewoners zich laten observeren door de mysterieuze bewoners van dit bos. Ze kunnen hen niet zien, maar zij zien alles."

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: