Infos

Geregisseerd door : Michael Dougherty
In de zalen vanaf: 16 december 2015
Speelduur: 98 minuten
Genre: Horror
Land : Verenigde Staten (2015)
Originele taal: Engels

 Synopsis

In Krampus, een film van Legendary Pictures, onthult een duister wezen een ongeziene kant van Kerstmis. 
Jonge Max is ontgoocheld in Kerstmis nadat zijn familie ruzie maakt tijdens de feesten. Wat hij echter niet weet, is dat hij met zijn desinteresse in Kerstmis de demon Krampus doet ontwaken, een oud kwaad dat ongelovigen wil straffen.  
 
De hel breekt los wanneer geliefde Kerst-iconen een monsterlijke vorm aannemen en het huis bestormen, waardoor Max en zijn familie moeten vechten voor hun leven. 
 
In deze horror komedie spelen Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Stefania Lavie Owen en Krista Stadler. 
 
Krampus en diens trawanten zijn gecreëerd door Weta Workshop en Weta Digital, beiden geprezen om hun werk voor Lord of the Rings, de Hobit trilogie en King Kong.

 Meningen

 Al het nieuws over "Krampus"

Krampus: Met de groeten van de Kerstdemon - Bespreking
Bespreking

Krampus: Met de groeten van de Kerstdemon

Sidder en beef, kinderen. Want als jullie de beminnelijke kerststemming vergeten, krijgen jullie een pikzwarte duivel op bezoek. En diens cadeautjes krijgen jullie liever niet onder de kerstboom. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

X - Horror
3
04 mei 2022

X

Horror Regie: Ti WestMet: Jenna Ortega, Mia Goth, Brittany Snow, Kid Cudi1979, een groep jonge pornofilmmakers is op zoek naar een volgende spannende locatie voor hun nieuwe film. Deze lijken ze te hebben gevonden in een afgelegen ranch in Texas. De hosts, een ouder boerenechtpaar, tonen grote interesse in hun jonge bezoekers. Maar zodra de avond valt, slaat hun... Verder lezen...
Fish Tank - Drama
7
25 november 2009

Fish Tank

Drama Regie: Andrea ArnoldMet: Katie Jarvis, Kierston Wareing, Michael FassbenderMia is een 15-jarig meisje, dat altijd in de problemen is en dat is uitgesloten van school en is verbannen door haar vrienden. Op een warme zomerdag brengt haar moeder een mysterieuze vreemdeling mee, genaamd Connor, die belooft om alles te veranderen en liefde in hun levens te brengen.
Top Gun: Maverick - Actie
8
25 mei 2022
25 mei 2022

Top Gun: Maverick

Actie Regie: Joseph KosinskiMet: Tom CruiseNa meer dan dertig jaar dienst als een van de top piloten van de marine, is Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) waar hij thuishoort. Hij draagt de fakkel over aan een heldhaftige testpiloot en doet afstand van de promotie waar hij recht op had. Wanneer hij Top Gun-afgestudeerden traint voor... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: