Infos

Synopsis

Paramount Pictures and Columbia Pictures Presenteren een 3D Film 'De avonturen van Kuifje : Het geheim van de eenhoorn' geregisseerd door Steven Spielberg met Jamie Bell ('Billy Elliot', 'Defiance') als Kuifje, de jonge, onverschrokken reporter wiens aanhoudende zoektocht naar een goed verhaal hem leidt naar een wereld vol avontuur, en Daniel Craig ('Quantum of solace', 'Defiance') als de snode Scharlaken Rackham. 
Gebaseerd op de reeks boeken van De avonturen van Kuifje van Hergé, de film wordt geproduceerd door Steven Spielberg, Peter Jackson en Kathleen Kennedy.

Video's van "De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn"

Fotogalerij "De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn" (18)

De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 1 De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 2 De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 3 De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 4 +13De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 5 De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 6 De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 7 De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 8 De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 9 De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 10 De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 11 De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 12 De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 13 De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 14 De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 15 De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 16 De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 17 De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn - Foto 18

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn"

Kuifje 2: het kerstcadeau van 2015! - Actueel

Kuifje 2: het kerstcadeau van 2015!

Ondanks de vele vooroordelen van sceptici heeft Steven Spielberg's bewerking van Hergé's beroemde strip 'De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn' toch kunnen overtuigen.
Monkeybusiness voor Andy Serkis? - Actueel

Monkeybusiness voor Andy Serkis?

Leuk om te zien dat de zevende kunst niet enkel ghost-writers heeft maar ook ghost-acteurs... en dit wel ten alle tijden!
The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn - Bespreking

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn

Steven Spielberg en Peter Jackson slaan de handen in elkaar en zorgen voor de eerste echt overtuigende 'performance capture'-film. Met een zwierig Kuifje-verhaal er bovenop.
Wereldwijde avant-première Kuifje-film in Brussel op 22 oktober - Actueel

Wereldwijde avant-première Kuifje-film in Brussel op 22 oktober

Brussel, de geboortestad van Hergé en zijn stripheld Kuifje, is onvermijdelijk voor de wereldwijde avant-première van de film van de Amerikaanse regisseur Steven Spielberg "De avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn". Op zaterdag 22 oktober zullen Steven Spielberg en de acteurs Jamie Bell (... Verder lezen...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties