Alle Mission Impossible-films gerangschikt van de minst goede tot de allerbeste

‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’, de nieuwste in de actiefilmreeks met Tom Cruise als Ethan Hunt, is nu te zien in de VOD-catalogus van Proximus.
Alle Mission Impossible-films gerangschikt van de minst goede tot de allerbeste

‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’, de nieuwste in de actiefilmreeks met Tom Cruise als Ethan Hunt, is nu te zien in de VOD-catalogus van Proximus. Dé ideale gelegenheid om de allerbeste Mission Impossible-film te kijken!

We dachten dat ‘Mission: Impossible - Ghost Protocol’ met zijn ongeziene scène op de Burj Khalifa niet te overtreffen was, tot ‘Mission: Impossible – Fallout’ de kaarten schudde en het dramatische karakter van de franchise naar nieuwe hoogtes bracht. ‘Dead Reckoning Part One’ breekt echter alle records en steekt naar onze mening met kop en schouders uit boven alle films van de saga tot nu toe. De film neemt ons mee op een 163 minuten durend actieavontuur en spot met de actualiteit. De slechterik is deze keer immers geen mens van vlees en bloed, maar artificiële intelligentie. Het wantrouwen was nog nooit zo groot.

 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: