Infos

 • Mission Impossible - Fallout
 • 1 augustus 2018
 • 147 minuten
 • Verenigde Staten (2018)
 • Engels

Synopsis

Nadat een missie fout afloopt, moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team, bestaande uit Alan Hunley, Benji Dunn en Luther Stickell, racen tegen de klok. Ze worden bijgestaan door Ilsa Faust en Julia Meade die hen helpen hun nieuwe missie tot een goed einde te brengen. Tijdens hun avontuur dreigt er voortdurend gevaar in de vorm van nucleair terrorisme. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt August Walker op, een nieuwe vijand waartegen het team zich zal moeten weren.

Video's van "Mission Impossible - Fallout"

Vertoningen van "Mission Impossible - Fallout"

Fotogalerij "Mission Impossible - Fallout" (5)

Mission Impossible - Fallout - Foto 1 Mission Impossible - Fallout - Foto 2 Mission Impossible - Fallout - Foto 3 Mission Impossible - Fallout - Foto 4 Mission Impossible - Fallout - Foto 5

Mening van de pers

De Morgen
Dit is de duurste sprong uit de filmgeschiedenis
Hoe Tom Cruise (56) de kijkers verovert sinds hij niet langer in romantische films speelt? Zelf stunten, veel stunten en af en toe brokken maken. Zo brak hij op glorieuze wijze zijn enkel, nu te zien in Mission: Impossible - Fallout. Verder lezen
Review: wanneer actie emo wordt (en blijft werken)
Zat er iemand te wachten op een zesde Mission: Impossible? Blijkbaar wel. Tijdens het openingsweekend bracht de film in de VS al 61,5 miljoen dollar (52,7 miljoen euro) op. De hoogste opbrengst uit de hele reeks. Wij geven de bezoekers geen ongelijk. Verder lezen

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Gillis Van Ginderachter woensdag 3 oktober om 14:50


  Deze film heeft mij aan het lachen gebracht; heeft mij op het puntje van mijn stoel gekregen; heeft mij -- ondanks de veel voorspelbare momenten -- verrast! Ik zou hem graag nog eens kijken. Een aanrader.


 • Beste actie film van het jaar award gaat naar Tom Cruise & Mission Impossible - Fallout! 
  Persoonlijk vind ik deze laatste telg in de Mission Impossible reeks de beste tot nog toe. 
  Weergaloze actie met tal van special effects die je op het puntje van de stoel laten zitten. Heel goed acteerwerk van iedereen maar de uitblinker is en blijft nog altijd Tom Cruise. Een must watch voor De echte Mission Impossible fans!


 • Dikke aanrader! Zeer goede actie film alweer, met de nu toch ietwat ouder geworden Hunt en zijn maten, wat voor grappige scenes zorgt. Prachtige hyper spannende achtervolgingen, zeer realistisch verfilmd. Vond het een van de betere M. I. uit de reeks.

 • Meer commentaren weergeven...
 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Al het nieuws over "Mission Impossible - Fallout"

  Tom Cruise staat open voor een rol in superheldenfilm - Actueel

  Tom Cruise "staat open" voor een rol in superheldenfilm

  Tom Cruise zou geen neen zeggen tegen een rol in het superheldenuniversum van DC Comics. Dat onthulde de Amerikaanse steracteur tijdens zijn promotour voor 'Mission: Impossible - Fallout'.
  Mission Impossible-stunt Tom Cruise gaat mis - Actueel

  Mission Impossible-stunt Tom Cruise gaat mis

  Hollywoodster Tom Cruise (55) is in Londen gewond geraakt tijdens opnamen voor de film "Mission Impossible 6". De acteur deed zelf een van de stunts en raakte daarbij geblesseerd, meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

  "Mission Impossible - Fallout" is geselecteerd in...

  Andere films nu in de bioscoop...

  Mile 22 - Actie

  Mile 22

  Actie 
  The Meg - Actie, Horror

  The Meg

  Actie, Horror 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden