Tom Cruise "staat open" voor een rol in superheldenfilm - Actueel Cinema

   - 

Tom Cruise zou geen neen zeggen tegen een rol in het superheldenuniversum van DC Comics. Dat onthulde de Amerikaanse steracteur tijdens zijn promotour voor 'Mission: Impossible - Fallout'.

 In zijn rijkgevulde carrière heeft de 55-jarige Cruise zowat alle hoeken van Hollywood verkend, van superblockbusters als de 'Mission: Impossible'-filmreeks als jaren 80-kaskrakers als 'Top Gun' tot gelauwerde Oscarkandidaten als 'Born on the Fourth of July'. Maar één genre ontbreekt nog op het cv van Cruise: de superheldenfilm.

In een interview met MTV op de filmbeurs CinemaCon heeft Cruise geantwoord dat er "altijd een nieuwe berg te beklimmen valt" op de vraag of hij ooit de hoofdrol zou willen vertolken in een superheldenfilm. "Ik zal nooit neen zeggen als ik iets interessants aangeboden krijg, en ik denk dat er een publiek bestaat die het zou willen zien en erdoor geboeid zou zijn. Ik voel dat ik iets kan bijdragen." Henry Cavill, de medespeler van Cruise in 'Mission: Impossible - Fallout', reageerde al enthousiast op de sollicitatie van zijn collega: "Er zou iets heel interessants kunnen bloeien", vertelde hij aan MTV. De regisseur van 'Mission: Impossible - Fallout', Christopher McQuarrie, heeft alvast te kennen gegeven dat hij klaarstaat om 'Man of Steel 2' te regisseren "indien Cavill (die Superman speelt in het DC-universum, nvdr.) mij dat aanbod doet". Diezelfde McQuarrie werkte vroeger regelmatig samen met Cruise en zou - misschien - een rol voor Cruise achter de hand kunnen hebben. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: