Infos

Geregisseerd door : Brad Bird
In de zalen vanaf: 14 december 2011
Genre: Actie
Land : Verenigde Staten (2011)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Voor regisseur Brad Bird is "Mission: Impossible - Ghost Protocol" zijn eerste actieprent. Josh Appelbaum & Andre Nemec tekenen voor het script, dat gebaseerd is op een verhaal van Appelbaum, Nemec en Abrams. Jeffrey Chernov is uitvoerend producent. De film wordt medegefinancierd door David Ellisons Skydance Productions. 
De filmmakers hebben een getalenteerd productieteam samengebracht, met Academy Award®-winnaar Robert Elswit als director of photography ("There Will Be Blood"), productiedesigner Jim Bissell ("Good Night, and Good Luck"), kostuumontwerper Michael Kaplan ("Blade Runner," "Star Trek"), monteur Paul Hirsch die een Academy Award® won voor zijn werk in "Star Wars" en producent visuele effecten Tom Peitzman ("Mission: Impossible III," "Alice in Wonderland"). Bird schreef en regisseerde "The Incredibles", dat genomineerd werd voor Best Original Screenplay en de Academy Award® won voor Best Animated Feature. Onlangs mocht Bird een Golden Globe® en zijn tweede Oscar® mee naar huis nemen voor Best Animated Feature met "Ratatouille". Bad Robot-partners Abrams en Burk werkten samen met Paramount Pictures aan "Star Trek", onder regie van Abrams, dat ook een Academy Award® kreeg (Best Make-Up). Abrams regisseerde ook "Mission: Impossible III". Zijn volgende project is "Super 8". "Mission: Impossible - Ghost Protocol" komt uit in de zalen in december 2011.

 VOD

Bekijk Mission Impossible 4: Ghost Protocol via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Mission Impossible 4: Ghost Protocol"

Vermoeide Renner. - Actueel
Actueel

Vermoeide Renner.

U moet het me vergeven dat ik er geen foto van genomen heb, maar toen ik daarstraks op de plaats van de afspraak aankwam om Jeremy Renner te interviewen, trof ik de Amerikaanse acteur diep in slaap aan. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: