Start van de draaiperiode van de vijfde "Mission : Impossible" film - Actueel Cinema

   - 
HOLLYWOOD, CA - Paramount Pictures en Skydance Productions kondigen de start aan van de draaiperiode van de nieuwe “MISSION: IMPOSSIBLE”. Het vijfde deel van de blockbuster franchise zal gedraaid worden in Wenen, Marokko en Londen.
 
De regie is in handen van Christopher McQuarrie en het scenario werd geschreven door Drew Pearce, Christopher McQuarrie en Will Staples. De film wordt geproduceerd door Tom Cruise (Tom Cruise Productions), J.J. Abrams en Bryan Burk (Bad Robot). David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger van Skydance Productions zijn de executive producers.
 
Tom Cruise schittert opnieuw in de iconische rol van Ethan Hunt, een personage dat voor het eerst geïntroduceerd werd in 1996. Daarnaast maken oude bekenden hun comeback: Simon Pegg vertolkt Benj, Jeremy Renner speelt Brandt en Ving Rhames neemt de rol van Luther voor zijn rekening. Nieuwe rollen zijn weggelegd voor Alec Baldwin en Rebecca Ferguson.
 
Het vierde deel van het globale succes “MISSION: IMPOSSIBLE: GHOST PROTOCOL” bracht wereldwijd $700 miljoen box office op. Het werd de meest succesvolle film van Tom Cruise in zijn carrière.
 
De “MISSION: IMPOSSIBLE” franchise bracht in totaal wereldwijd $2 miljard box office op en is één van de meest succesvolle film franchises in de wereld.
 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: