George Clooney krijgt rol in Disney's Tomorrowland - Actueel Cinema

   - 

George Clooney heeft toegezegd om mee te spelen in Walt Disney's nieuwste avonturenfilm Tomorrowland. De Amerikaanse acteur zal samen met Hugh Laurie, Britt Robertson, Raffey Cassidy en Thomas Robinson acteren in de film. 

Tomorrowland zal geregisseerd en geproduceerd worden door Brad Bird, dit in samenwerking met Damon Lindelof en Jeffrey Chernov. Bird is bekend van de films Mission Impossible-Ghost Protocol en The Incredibles.

De film gaat over twee jongens die beginnen aan een gevaarlijke missie om de geheimen van de raadselachtige plek Tomorrowland te ontrafelen. De opnames zijn reeds begonnen. In december 2014 zal de film in de VS uitkomen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

The Incredibles

The Incredibles

 Regie: Brad BirdMr. Incredible is een superheld. Althans, dat was hij, tot een lading rechtzaken gericht tegen superhelden er voor zorgde dat ze allemaal een nieuwe, anonieme identiteit aangemeten moesten krijgen door de overheid. Bob Parr, zoals Mr. Incredible nu heet, leeft met zijn vrouw Helen (voormalig... Verder lezen... Programmatie
Trailers

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: