Infos

Synopsis

In deze explosieve actiefilm gebaseerd op een graphic novel volgen we twee agenten op de voet, die samen op de vlucht zijn. Academy Award® winnaar Denzel Washington en Mark Wahlberg spelen de hoofdrollen in deze nieuwe 'all-star cast' film, 2 Guns.  
 
Drug Enforcement Agency-agent Bobby Trench (Danzel Washington) en marine-inlichtingenofficier Marcus Stigman (Wahlberg) werken met veel tegenzin samen als undercover leden van een drugsbende. Geen van beide weet dat de ander ook een undercoveragent is, en daarom wantrouwen ze elkaar net zoveel als de criminelen die ze moeten neerhalen.  
 
Wanneer hun poging om een Mexicaanse drugskartel te infiltreren mislukt, worden Trench en Stigman aan hun lot overgelaten door hun werkgevers. Nu iedereen hen onder de grond of achter de tralies wil, zijn ze wel verplicht elkaar te vertrouwen. Jammer genoeg voor hun achtervolgers, heeft het duo bovendien tijdens hun undercover periode wel een paar handige truukjes geleerd ...

Fotogalerij "2 Guns" (6)

2 Guns - Foto 1 2 Guns - Foto 2 2 Guns - Foto 3 2 Guns - Foto 4 +12 Guns - Foto 5 2 Guns - Foto 6

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "2 Guns"

'Rush', '2 Guns', 'Prisoners',... Uw Cinereview! - Actueel

'Rush', '2 Guns', 'Prisoners',... Uw Cinereview!

Ah, de maand oktober! De bladeren vallen, de kastanjes worden geroosterd, de mooie pompoenen worden binnenkort versierd voor Hallowe'en... Geeft dat alles u geen zin om gezellig binnen naar een film te gaan kijken? Als dat het geval is bent u hier alvast aan het goede adres. En er staat weer heel... Verder lezen...
(2) GUN(S) FOR HIRE - Bespreking

(2) GUN(S) FOR HIRE

Hollywood houdt nog altijd van buddy movies, maar wil ze niet echt vernieuwen. '2 Guns' met Denzel Washington en Mark Wahlberg als buddies is daar een mooi voorbeeld van.
The Purge, Borgman, Elle s'en va... uw Cinereview ! - Actueel

"The Purge", "Borgman", "Elle s'en va"... uw Cinereview !

Het koude weer is terug... en uw Cinereview ook natuurlijk! Deze week helpen we u opnieuw bij het maken van de juiste filmkeuze! Vooraleer u uw ticketje gaat kopen leest u best even wat volgt.

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties