Infos

Synopsis

In de actiekomedie "Get Smart" gaat Maxwell Smart op een missie om het nieuwste plan van het misdaadsyndicaat KAOS voor werelddominantie tegen te houden. 
Wanneer het hoofdkwartier van het Amerikaanse spionagebureau CONTROL overvallen wordt en de identiteit van hun agenten in gevaar komt, heeft The Chief geen andere keuze dan zijn overijverige analist Maxwell Smart te promoveren. Smart heeft er altijd al van gedroomd om samen met de ster van het bureau, Agent 23, in het veld te werken. Hij wordt echter aan een andere agent gekoppeld: de lieftallige-maar-dodelijke veteraan Agent 99. Smart beschikt over weinig ervaring en zelfs nog minder tijd. Gewapend met slechts een paar spionagegadgets en zijn onstuitbaar enthousiasme moet hij KAOS zien te verslaan en zo de wereld van de ondergang redden.

Video's van "Get Smart"

Fotogalerij "Get Smart" (6)

Get Smart - Foto 1 Get Smart - Foto 2 Get Smart - Foto 3 Get Smart - Foto 4 +1Get Smart - Foto 5 Get Smart - Foto 6

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Get Smart"

Get Smart - Bespreking

Get Smart

Maxwell Smart heeft het niet makkelijk. Als bureauman voor CONTROL - een Amerikaanse spionagedienst - levert hij perfect werk af...
Wilkinson American Movie Day op 3 en 4 juli - Actueel

Wilkinson American Movie Day op 3 en 4 juli

Naar aanleiding van de Amerikaanse nationale feestdag op 4 juli wordt dit jaar voor de twaalfde keer de Wilkinson American Movie Day georganiseerd.
'Get Smart' trailer met Steve Carell - Actueel

'Get Smart' trailer met Steve Carell

Plaats alvast de hilarische trailer voor 'Get Smart', een remake van een televisiereeks uit 1965 van Mel Brooks en Buck Henry, in repeat... maar let op je buikspieren!

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden