Infos

Synopsis

Het pasgetrouwde stel John en Jenny Grogan (OWEN WILSON en JENNIFER ANISTON) besluit de strenge winters van Michigan de rug te keren en naar het zuiden te verhuizen om een nieuw leven te beginnen in Florida. Ze gaan als journalist werken, kopen hun eerste huis en gaan de uitdagingen aan van een nieuw huwelijk, nieuwe carrières en misschien wel een nieuw gezin.  
John weet nog niet of hij wel kinderen wil en vriend en collega Sebastian weet de perfecte oplossing: John moet een puppy kopen voor Jenny. "Je geeft 'm eten en je laat 'm af en toe uit." En daar was Marley.  
De schattige Labrador-pup van amper zes kilo, groeit in een oogwenk uit tot een kolos van 50 kilo vol ongeremde energie en die het huis van de Grogans omtovert in een rampgebied. Niets is veilig voor Marley's wilde capriolen. 
In alle chaos en ongein die hij in de jaren die volgen veroorzaakt, kijkt Marley toe hoe de Grogans hun pieken en dalen beleven, van baan en huis veranderen en vooral de ontelbare uitdagingen van gezinsuitbreiding het hoofd bieden. John en Jenny realiseren zich gaandeweg dat Marley - "de vreselijkste hond ter wereld" - op de een of andere manier het beste uit hen naar boven haalt.

Video's van "Marley & Me"

Fotogalerij "Marley & Me" (4)

Marley & Me - Foto 1 Marley & Me - Foto 2 Marley & Me - Foto 3 Marley & Me - Foto 4

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Marley & Me"

6 films waarin dieren in de spotlights staan - Actueel

6 films waarin dieren in de spotlights staan

De maand augustus staat volop in het teken van dieren. Zo af en toe een film waarin dieren een mooi rol krijgen kan al eens fijn zijn. Toch? De Cinenews redactie selecteerde voor u 6 topfilms waarin dieren in de spotlights staan. Verder lezen...
Marley & Me - Bespreking

Marley & Me

Populaire boeken verfilmen: na Coens parel 'No Country for Old Men' leek het niet meer zo'n slecht idee. Laat het echter aan Owen Wilson, Jennifer Aniston en hun hond over om het tegendeel te bewijzen. Verder lezen...

"Marley & Me" is geselecteerd in...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden