Infos

Geregisseerd door : David Frankel
In de zalen vanaf: 11 maart 2009
Speelduur: 115 minuten
Genre: Familie, Drama, Komedie
Land : Verenigde Staten (2008)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Het pasgetrouwde stel John en Jenny Grogan (OWEN WILSON en JENNIFER ANISTON) besluit de strenge winters van Michigan de rug te keren en naar het zuiden te verhuizen om een nieuw leven te beginnen in Florida. Ze gaan als journalist werken, kopen hun eerste huis en gaan de uitdagingen aan van een nieuw huwelijk, nieuwe carrières en misschien wel een nieuw gezin.  
John weet nog niet of hij wel kinderen wil en vriend en collega Sebastian weet de perfecte oplossing: John moet een puppy kopen voor Jenny. "Je geeft 'm eten en je laat 'm af en toe uit." En daar was Marley.  
De schattige Labrador-pup van amper zes kilo, groeit in een oogwenk uit tot een kolos van 50 kilo vol ongeremde energie en die het huis van de Grogans omtovert in een rampgebied. Niets is veilig voor Marley's wilde capriolen. 
In alle chaos en ongein die hij in de jaren die volgen veroorzaakt, kijkt Marley toe hoe de Grogans hun pieken en dalen beleven, van baan en huis veranderen en vooral de ontelbare uitdagingen van gezinsuitbreiding het hoofd bieden. John en Jenny realiseren zich gaandeweg dat Marley - "de vreselijkste hond ter wereld" - op de een of andere manier het beste uit hen naar boven haalt.

Let op met kinderen tot 9 jaar Angst Grof taalgebruik
Seks
Discriminatie
Geweld
Angst
Drug- en/of alcoholmisbruik
Grof taalgebruik

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Marley & Me"

6 films waarin dieren in de spotlights staan - Actueel
Actueel

6 films waarin dieren in de spotlights staan

De maand augustus staat volop in het teken van dieren. Zo af en toe een film waarin dieren een mooi rol krijgen kan al eens fijn zijn. Toch? De Cinenews redactie selecteerde voor u 6 topfilms waarin dieren in de spotlights staan. Verder lezen...
Marley & Me - Bespreking
Bespreking

Marley & Me

Populaire boeken verfilmen: na Coens parel 'No Country for Old Men' leek het niet meer zo'n slecht idee. Laat het echter aan Owen Wilson, Jennifer Aniston en hun hond over om het tegendeel te bewijzen. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: