Infos

 • Rampage: Big Meets Bigger
 • 11 april 2018
 • 108 minuten
 • Verenigde Staten (2018)
 • Engels

Synopsis

'Rampage' draait om een heroïsche primatoloog wiens beste vriend een zeldzame albino silverback gorilla is genaamd George. Maar wanneer een experimenteel serum verkeerd uitpakt beginnen George en andere wezens enorm te groeien, erop uit om alles om hen heen te vernietigen... Davis Okoye gaat er samen met een genetische wetenschapper achteraan om hen te stoppen.

Fotogalerij "Rampage: Big Meets Bigger" (5)

Rampage: Big Meets Bigger - Foto 1 Rampage: Big Meets Bigger - Foto 2 Rampage: Big Meets Bigger - Foto 3 Rampage: Big Meets Bigger - Foto 4 Rampage: Big Meets Bigger - Foto 5

Mening van de pers

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Groot ontmoet groter.
  -Rampage is een 2018 Amerikaanse science fictie monster film geregisseerd door Brad Peyton, losjes gebaseerd op het video spel series met dezelfde naam door Midway Games. De film stars Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Åkerman, Jake Lacy, Joe Manganiello, en Jeffrey Dean Morgan. Het volgt een primaattoloog genaamd Davis Okoye die moet een team vormen met George, een albino gorilla die verandert in een dol wezen van enorme afmeting volgend een schurken experiment, in aanloop te stoppen een invasie van monsters. ----- Het ontving gemengde reviews van criticasters, met Johnson en Morgan's opvoering en de visuele effecten te worden geprezen, maar het schrijven en onbetrouwbaarheid tot het bron materiaal te zijn bekritiseerd. ----- "Rampage is niet zo leuk als zijn bron materiaal, maar de film’s afwijkingsknop-stampen afwezigheid zou publiek tevreden stellen in de stemming voor een hersenloze blockbuster. "----- “gemengde en gemiddelde reviews”.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  "Rampage: Big Meets Bigger" is geselecteerd in...

  Andere films nu in de bioscoop...

  Mile 22 - Actie

  Mile 22

  Actie 
  The Meg - Actie, Horror

  The Meg

  Actie, Horror 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden