Avengers Infinity War, Isle of Dogs, Deadpool 2… Uw dvd review - Actueel Cinema

   - 

A Quiet Place is de omweg zeker waard. Deze fantastico-gruwelijke productie met de mooie Emily Blunt zorgt ervoor dat je je interesse niet verliest. Nieuwsgierig, intelligent, griezelig en conceptueel. De film zorgt ervoor dat je een geweldige tijd beleeft.

Beoordeling: 7,5 / 10 Extra's: Featurettes

Hoe zit het met Deapool 2? Op het eerste gezicht lijkt Deapool 2 zachtmoedig de specificaties van het eerste spel te reproduceren, en toch verleidt het uiteindelijk net zo veel als zijn voorganger. Tot zover een oppervlakkige "analyse", het is duidelijk dat als het door sociologie of basispsychologie wordt gezeefd ... het veel twijfelachtiger is. Maar het maakt niet uit. Als je afval en onzin zonder oordeel verdraagt, alleen al voor de grappige stripfiguur. Klein advies terloops: de lange versie werkt veel minder goed, maar biedt een extra dosis vulgaire en grappige moppen.

Beoordeling: 7/10 Extra's: ongepubliceerde scènes, featurettes, audiocommentaren...

Het einde van Infinity War gaat diep. Zeer diep. Niets zal dat veranderen, zelfs niet de resolutie van "de Apocalyps". We zullen je er niet meer over vertellen. De belangrijkste vraag die voor ons opkomt is de leeftijd van het publiek voor wie het is bedoeld. We weten heel goed dat ondanks waarschuwingen van 12 jaar en ouder, Marvel-films te vroeg in de ogen van de kleintjes zwaaien. En toch, een Spider-Man Homecoming is geen Iron Man 3, net zo min als dat je een Ragnarok echt kan vergelijken met Infinity War. De intensiteiten, de toespelingen, de filosofische nuances zijn totaal verschillend. We zijn geen lesgevers, maar meet de gevoeligheid van je kind voordat hij hem confronteert met deze Infinity-oorlog.

Beoordeling: 8/10 Extra's: speelfilms, scènes knippen, blooper ...

Ik ben verliefd geweest op de films van Wes Anderson sinds ik zijn universum ontdekte tijdens het kijken naar The Tenenbaum Family. Elke nieuwe release is als voor mij een weelderig kerstcadeau, geplaatst aan de voet van een magische dennenboom. Anderson slaagt erin om al onze emotionele toestanden, van onze vroegere jeugd, op te roepen. Isle of Dogs, zijn nieuwe geanimeerde speelfilm (na het sublieme Fantastic Mr. Fox) heeft alles in huis om zijn fans tevreden te stellen: schoonheid, kracht, diepzinnig onderwerp, subtiel verhaal ...

Beoordeling: 9,5 / 10 Extra's: featurettes ...

In het kort:

  • Het is gaaf om een ??volledig vrouwelijke hoofdcast te hebben voor Ocean 8, geweldig idee. Maar het is een marketingtruc. Het is een groot cliché. Pure verveling.

  • Wat is dat voor rotzooi… Het is lelijk, belachelijk en wekt geen interesse op. Oh ja, en het is getiteld: Future World.

  • We eindigen met het ergste, hoewel het precedent eigenlijk al helemaal beschimmeld is. Dus hier is de vierde Death Race: Beyond Anarchy.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: