The French Dispatch: Wes Anderson stelt z'n tiende visueel spektakel voor - Actueel Cinema

   - 

De regisseur van The Grand Budapest Hotel (2014), Wes Anderson, stelt z’n tiende film voor. The French Dispatch is een levendige hommage aan de kranten en stripverhalen van weleer. Vanaf deze woensdag te ontdekken in de zalen.

De film vertelt een veelvoud van kleine verhalen in een regie die de reputatie van de regisseur alle eer aandoet. In het hart van de redactie van de fictieve Franse krant “The French Dispatch”, zetten de beste pennen zich aan het werk om een serie artikels te herwerken die mee het succes bepaald hebben van de krant.

Een zeer esthetisch resultaat, gedragen door een van de indrukwekkendste castings van 2021: Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Stephen Park, Bill Murray en Owen Wilson.

Raadpleeg de uren van de film in een bioscoop in uw buurt

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
The French Dispatch

The French Dispatch

Drama, Komedie, Romantisch  Regie: Wes Anderson Met: Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton,... Een groep journalisten houdt zich op een buitenpost in een Franse stad op in de twintigste eeuw. De reporters zijn er werkzaam voor het Amerikaanse dagblad 'The French Dispatch'. Wanneer de hoofdredacteur komt te overlijden, besluiten ze hem te gedenken door de publicatie van drie reeds verschenen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: