Infos

  • 25 mei 2016
  • 113 minuten
  • Verenigde Staten (2016)
  • Engels

Synopsis

We kijken mee naar Alice Kingsleigh (Wasikowska) die in de voetsporen van haar vader is getreden en koos voor een leven op zee. Bij haar terugkomst in Londen ontdekt ze een magische spiegel waarmee ze terug kan keren naar het fantastische Underland en naar haar vrienden, de White Rabbit (Sheen), Absolem (Rickman), de Cheshire Cat (Fry) en de Mad Hatter (Depp) die niet helemaal zichzelf is. Omdat de Mad Hatter zijn Muchness kwijt is, stuurt Mirana (Hathaway) Alice op pad om de Chronosphere te lenen, een metalen bal die de tijd controleert in de kamer van de Grand Clock. In het verleden komt ze vrienden - en vijanden - tegen op verschillende momenten in hun leven en begint ze aan een gevaarlijke race tegen de tijd om de Mad Hatter te redden.

Video's van "Alice Through the Looking Glass"

Fotogalerij "Alice Through the Looking Glass" (6)

Alice Through the Looking Glass - Foto 1 Alice Through the Looking Glass - Foto 2 Alice Through the Looking Glass - Foto 3 Alice Through the Looking Glass - Foto 4 +1Alice Through the Looking Glass - Foto 5 Alice Through the Looking Glass - Foto 6

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Alice Through the Looking Glass"

Johnny Depp opnieuw meest overbetaalde acteur - Actueel

Johnny Depp opnieuw meest overbetaalde acteur

Hollywood-acteur Johnny Depp is voor het tweede jaar op rij de meest overbetaalde acteur. Dat blijkt uit berekeningen van het zakenblad Forbes.

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden