Johnny Depp opnieuw meest overbetaalde acteur - Actueel Cinema

   - 

Hollywood-acteur Johnny Depp is voor het tweede jaar op rij de meest overbetaalde acteur. Dat blijkt uit berekeningen van het zakenblad Forbes.

 Filmstudio's kregen voor de laatste drie films van Depp gemiddeld 2,8 Amerikaanse dollar terug voor elke dollar die ze hem betaalden. Tot zijn meest recente flops behoren onder meer "Alice Through the Looking Glass" met een karig resultaat van 190 miljoen dollar, "Mordecai" en "Transcendence" uit 2014. Het zakenblad gelooft ook dat de perikelen rond de echtscheiding met Amber Heard een negatieve invloed hebben op zijn toekomstige carrièrekansen.

Op de tweede plaats in de top 3 staat acteur Will Smith met "Concussion" en "Focus". Zijn films brachten gemiddeld 5 dollar op per geïnvesteerde dollar. De top 3 wordt afgesloten door Channing Tatum. Zijn films brachten maar 6 dollar op per betaalde dollar. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Naar de toekomst met Anima! - Actueel
Actueel

Naar de toekomst met Anima!

Anima is het jaarlijkse trefpunt voor liefhebbers van animatiefilms in Flagey, maar voor het eerst ook in de Marni! Van 23 februari tot 3 maart verkent Anima de toekomst, met een groot aantal korte sciencefictionfilms en speelfilms, en een retrospectief van de beroemdste sciencefictionanimatiefilms... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: