Warner Bros. kondigt aan dat er nieuwe Lord of the Rings-films aankomen - Actueel Cinema

   - 

Fantastisch nieuws voor de fans van ‘Lord of the Rings’!

Minder dan een jaar nadat het eerste seizoen van de Amazon tv-serie The Lord of the Rings: The Rings of Power uitkwam, is er nog meer nieuws op komst gebasseerd op het fantasy-universum van J.R.R. Tolkien.

Warner Bros. Pictures kondigde donderdag aan dat het een meerjarige overeenkomst heeft getekend met het Zweedse mediabedrijf Embracer Group om films te produceren gebaseerd op The Lord of the Rings en The Hobbit.

Op welk specifiek stuk van het The Lord of The Rings- en het The Hobbit-verhaal deze films gebaseerd zullen zijn, gaf men nog niet mee. .

Door het nieuws van donderdag vragen veel fans zich natuurlijk af of Warner Bros misschien opnieuw gaat samenwerken met de oorspronkelijke LOTR-regisseur? De studio heeft nog geen potentiële creatieve teams aangekondigd, maar Jackson en zijn schrijfpartners Fran Walsh en Philippa Boyens gaven wel reeds aan dat ze benieuwd zijn naar de plannen van Warner Bros.

Ondertussen heeft Warner Bros. al minstens één Lord of the Rings-project in de maak: de geanimeerde prequel The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim dat normaal gezien in 2024 in de bioscoop zal verschijnen, met een stemmencast bestaande uit Brian Cox en origineel LOTR-castlid Miranda Otto.

bron: Entertainment Weekly

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: