De 9 horrorfilms op Netflix voor een Halloween marathon - Actueel Cinema

   - 

Het is koud, grimmig en bijna Halloween: de ideale combinatie voor een Netflix-Halloween-marathon-avond. Hier zijn 9 suggesties om je op weg te helpen. Stort je even op deze spannende en angstaanjagende trailers (klik op de titel van de film) en maak je keuze! 

 

The Shining       

Horror + mysterie. Kubricks klassieker is de ideale huiverfilm die je deze Halloweenperiode moet (her)bekijken. Here’s Johnny!

 

28 Days Later

Horror + Sci-Fi. Een must-see zombiefilm van Trainspotting regisseur Danny Boyle.

 

From Dusk Till Dawn     

Horror + misdaad. Piepjonge acteurs George Clooney en Quentin Tarantino spelen twee gebroers en zijn op de vlucht na een bloederige bankoverval.

 

Tremors

Horror + komedie. Een komische monsterfilm met Kevin Bacon, ter ontspanning. De betere horrorpulpfilm onder de talloze Netflixfilms.

 

The Invitation                   

Horror + Thriller. Een film met onheilspellende sfeer die je tot op het einde in spanning houdt.

 

Hush 

Horror + angst. Een dove vrouw wordt opgeschrikt door een gemaskerde psychopaat. Bibber en beef!

 

The Awakening    

Horror + Paranormaal. Op een kostschool op het platteland in 1921 is een geest gespot van een jongen die onlangs dood werd teruggevonden. Florence (Rebecca Hall) gaat op onderzoek.

 

He Never Died    

Horror + komisch kannibalisme. Jack is een cynicus en is niet dood te krijgen. Bullets. Blood. Bingo.

 

Creep                          

Horror + fake docu. Een filmmaker heeft de opdracht een dag in het leven te filmen van Josef, een terminale kankerpatiënt. Maar is Josef wel echt ziek? Van dezelfde producent als Paranormal Activity.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: