Le Tout Nouveau Testament, Cemetery of Splendour, Vacation... Uw Cinereview. - Actueel Cinema

   - 

Le fabuleux destin d’Amélie Poulain mag dan een klassieker zijn, iedereen is het erover eens dat hij de mosterd gestolen heeft bij onze landgenoot Jaco Van Dormael. Dat bewijst de Brusselaar nog eens met Le Tout Nouveau Testament, een ondeugend charmante blik op het huishouden van God de Vader.



De laatste in het rijtje nieuwe titels springt waarschijnlijk het meest uit de band. De Thaise regisseur Weerasethakul Apichatpong — zeg maar Joe — is dan ook een man met een heel eigen visie en een grote voorliefde voor dromen. In Cemetery of Splendour heeft hij het over een slaapziekte waarbij de patiënten (zachtaardige) geesten zien verschijnen.



De prijs voor Ironie van de Week gaat in elk geval naar Vacation. Deze jolige komedie over een Amerikaans gezin dat een bewogen tripje naar een pretpark onderneemt, heeft namelijk het begin van het nieuwe schooljaar afgewacht om in de Belgische zalen uit te komen.





 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: