Infos

Synopsis

Cal Weaver (Steve Carell), een keurig degelijke veertiger, heeft alles - een goede baan, fijn huis, leuke kids en is getrouwd met zijn jeugdliefde. Maar als hij erachter komt dat zijn vrouw Emily (Julianne Moore) is vreemdgegaan en wil scheiden, stort zijn 'perfecte' leventje als een kaartenhuis in elkaar. Zijn vrije avonden besteedt Cal mokkend en alleen aan de bar, totdat player Jacob Palmer (Ryan Gosling) hem onder zijn hoede neemt. Om hem te helpen over zijn liefdesverdriet heen te komen, introduceert Jacob Cal in de wereld van vrijgezelle vrouwen, stoere drankjes, en een nieuwe kledingstijl die niet bij de degelijke warenhuizen te vinden is. Ondertussen worstelen zijn kids met hun eigen liefdesperikelen en komt Cal erachter dat je je looks wel een make over kan geven maar je hart niet.

Video's van "Crazy, Stupid, Love"

Fotogalerij "Crazy, Stupid, Love" (8)

Crazy, Stupid, Love - Foto 1 Crazy, Stupid, Love - Foto 2 Crazy, Stupid, Love - Foto 3 Crazy, Stupid, Love - Foto 4 +3Crazy, Stupid, Love - Foto 5 Crazy, Stupid, Love - Foto 6 Crazy, Stupid, Love - Foto 7 Crazy, Stupid, Love - Foto 8

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Crazy, Stupid, Love"

5 filmcocktails te uwer verfrissing! - Actueel

5 filmcocktails te uwer verfrissing!

Het is warm, zeer warm! En met zo'n warm weertje kan een lekkere cocktail al eens smaken. Ook in verschillende Hollywood films weten ze cocktails te appreciëren. Wij lijstten voor u alvast 5 legendarische cocktail/film combinaties op. Oh, en we geven je het recept van de cocktail er gratis en voor... Verder lezen...
Will Smith, binnenkort als fancy fraudeur? - Actueel

Will Smith, binnenkort als fancy fraudeur?

De altijd even coole Will Smith, binnenkort samen met zijn zoon Jaden te zien in de nieuwe M. Night Shyamalan ('After Earth'), zit voorlopig te onderhandelen met het team van de film 'Focus', deze zou geregisseerd worden door het duo Glenn Ficarra & John Requa ('Crazy, Stupid, Love').
Brussels Movie Days 2011! - Actueel

Brussels Movie Days 2011!

Het festival "Brussels Movie Days" komt net goed te pas. Tijdens deze pijnlijke periode waarin werk en school hervat worden kan u dankzij de "Brussels Movie days" toch nog even proeven van de vakantiesfeer, op cinematografisch gebied althans.
The Help aan de top van de Noord-Amerikaanse box-office - Actueel

"The Help" aan de top van de Noord-Amerikaanse box-office

"The Help", evocatie van de Afro-Amerikaanse huishoudhulpen, vooraleer de strijd om de burgerrechten woedde, staat sinds dit weekend aan de top van de Noord-Amerikaanse box-office. Dit bevestigde de cijfers die maandag gepubliceerd werden door Exhibitor Relations.

"Crazy, Stupid, Love" is geselecteerd in...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden