5 filmcocktails te uwer verfrissing! - Actueel Cinema

   - 

Het is warm, zeer warm! En met zo'n warm weertje kan een lekkere cocktail al eens smaken. Ook in verschillende Hollywood films weten ze cocktails te appreciëren. Wij lijstten voor u alvast 5 legendarische cocktail/film combinaties op. Oh, en we geven je het recept van de cocktail er gratis en voor niets bij. Enjoy!

Sex & The City

Wanneer we denken aan deze vier vriendinnen in New York City, associëren we hen bijna onmiddellijk met een roos drankje in de hand. Sex & The City plaatste de Cosmoplitan, ook wel Cosmo genoemd, opnieuw op de kaart nadat deze wat in de vergetelheid belandde. Klik hier voor het recept.

Casablanca

Bij Rick’s bestellen de personages in dit liefdesverhaal regelmatig cocktails. Maar geen enkele cocktail kreeg zoveel aandacht als de French 75. Het recept vind je hier.

Crazy, Stupid, Love

Niemand vergeet de legendarische scène waarin Ryan Gosling een Old Fashioned cocktail maakt voor Emma Stone. Ook zin in deze Old Fashioned cocktail? Het recept vind je hier.

The Great Gatsby

Jay Gatsby organiseert wilde feestjes met liters alcohol. De cocktail die hoofdzakelijk in de kijker wordt geplaatst is de Mint Julep. Een mix van bourbon, suiker en munt. Het gedetailleerde recept vind je hier.

The Big Lebowski

Hoofdpersonage Jeffrey Lebowski werd een van de iconen van de ’90 samen met zijn favoriete cocktail, de White Russian. Hij dringt maar liefst 9 White Russians in de film! Klik hier voor het recept.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: