5 filmcocktails te uwer verfrissing! - Actueel Cinema

    

Het is warm, zeer warm! En met zo'n warm weertje kan een lekkere cocktail al eens smaken. Ook in verschillende Hollywood films weten ze cocktails te appreciëren. Wij lijstten voor u alvast 5 legendarische cocktail/film combinaties op. Oh, en we geven je het recept van de cocktail er gratis en voor niets bij. Enjoy!

Sex & The City

Wanneer we denken aan deze vier vriendinnen in New York City, associëren we hen bijna onmiddellijk met een roos drankje in de hand. Sex & The City plaatste de Cosmoplitan, ook wel Cosmo genoemd, opnieuw op de kaart nadat deze wat in de vergetelheid belandde. Klik hier voor het recept.

Casablanca

Bij Rick’s bestellen de personages in dit liefdesverhaal regelmatig cocktails. Maar geen enkele cocktail kreeg zoveel aandacht als de French 75. Het recept vind je hier.

Crazy, Stupid, Love

Niemand vergeet de legendarische scène waarin Ryan Gosling een Old Fashioned cocktail maakt voor Emma Stone. Ook zin in deze Old Fashioned cocktail? Het recept vind je hier.

The Great Gatsby

Jay Gatsby organiseert wilde feestjes met liters alcohol. De cocktail die hoofdzakelijk in de kijker wordt geplaatst is de Mint Julep. Een mix van bourbon, suiker en munt. Het gedetailleerde recept vind je hier.

The Big Lebowski

Hoofdpersonage Jeffrey Lebowski werd een van de iconen van de ’90 samen met zijn favoriete cocktail, de White Russian. Hij dringt maar liefst 9 White Russians in de film! Klik hier voor het recept.

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Televisiedokters steken hart onder de riem van echte artsen - Actueel

Televisiedokters steken hart onder de riem van echte artsen

Een groep acteurs die artsen vertolken in televisieseries als 'ER','House' en 'Grey's Anatomy' heeft een video opgenomen voor hun echte collega's. Sterren als Patrick Dempsey, Neil Patrick Harris, Edie Falco en Sandra Oh roepen ook op om massaal te doneren aan een fonds voor zorgpersoneel dat nu in... Verder lezen...
Vanavond op TV: Overboard - Actueel

Vanavond op TV: Overboard

Kijk vanavond, nu donderdag 9 april, om 20u35 op VIJF naar "Overboard"!
Gwyneth Paltrow prijst vibrators aan - Actueel

Gwyneth Paltrow prijst vibrators aan

De Amerikaanse actrice en zakenvrouw Gwyneth Paltrow wil vrouwen, bijna letterlijk, een handje helpen tijdens de coronacrisis. Omdat de stress van de pandemie hen minder seksueel zou doen voelen, deelde de ex-vrouw van Coldplay-zanger Chris Martin een lijstje van haar favoriete vibrators. Een... Verder lezen...