5 filmcocktails te uwer verfrissing! - Actueel Cinema

    

Het is warm, zeer warm! En met zo'n warm weertje kan een lekkere cocktail al eens smaken. Ook in verschillende Hollywood films weten ze cocktails te appreciëren. Wij lijstten voor u alvast 5 legendarische cocktail/film combinaties op. Oh, en we geven je het recept van de cocktail er gratis en voor niets bij. Enjoy!

Sex & The City

Wanneer we denken aan deze vier vriendinnen in New York City, associëren we hen bijna onmiddellijk met een roos drankje in de hand. Sex & The City plaatste de Cosmoplitan, ook wel Cosmo genoemd, opnieuw op de kaart nadat deze wat in de vergetelheid belandde. Klik hier voor het recept.

Casablanca

Bij Rick’s bestellen de personages in dit liefdesverhaal regelmatig cocktails. Maar geen enkele cocktail kreeg zoveel aandacht als de French 75. Het recept vind je hier.

Crazy, Stupid, Love

Niemand vergeet de legendarische scène waarin Ryan Gosling een Old Fashioned cocktail maakt voor Emma Stone. Ook zin in deze Old Fashioned cocktail? Het recept vind je hier.

The Great Gatsby

Jay Gatsby organiseert wilde feestjes met liters alcohol. De cocktail die hoofdzakelijk in de kijker wordt geplaatst is de Mint Julep. Een mix van bourbon, suiker en munt. Het gedetailleerde recept vind je hier.

The Big Lebowski

Hoofdpersonage Jeffrey Lebowski werd een van de iconen van de ’90 samen met zijn favoriete cocktail, de White Russian. Hij dringt maar liefst 9 White Russians in de film! Klik hier voor het recept.

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Vanavond op TV: Groundhog Day - Actueel

Vanavond op TV: Groundhog Day

Kijk vanavond, nu donderdag 6 augustus, om 21u15 op CANVAS naar "Cinema Canvas - Groundhog Day"!
5 films die je nu met kinderen in de bioscoop kan kijken - Actueel

5 films die je nu met kinderen in de bioscoop kan kijken

De meeste bioscopen zijn gelukkig wel open! Mits het nemen van duidelijke voorzorgsmaatregelen, zoals het dragen van een mondmasker en het voorzien van voldoende ruimte tussen je bubbel en andere bezoekers, kan een een film op groot scherm gaan kijken een leuk verzetje bieden. En we hebben geluk,... Verder lezen...
Acteur Reni Santoni overleden - Actueel

Acteur Reni Santoni overleden

Televisiekijkers kennen hem van tientallen Amerikaanse series: acteur Reni Santoni is zaterdag op 81-jarige leeftijd overleden, zo heeft zijn vriendin Tracy Newman aan het magazine People en The Hollywood Reporter gezegd.
George R.R. Martin kan dure belofte niet nakomen - Actueel

George R.R. Martin kan dure belofte niet nakomen

Vorig jaar heeft auteur George R.R. Martin beloofd dat hij eind juli 2020 zijn nieuwste boek 'The Winds of Winter' zou hebben afgewerkt. Dat boek is het langverwachte zesde deel in zijn geroemde boekenreeks 'A Song of Ice and Fire', waarop de blockbusterreeks 'Game Of Thrones' is gebaseerd. Nu het... Verder lezen...
Chernobyl wint meerdere BAFTA Television Awards - Actueel

Chernobyl wint meerdere BAFTA Television Awards

De serie 'Chernobyl' is vrijdag als grote winnaar uit de bus gekomen bij de uitreiking van de Britse BAFTA Television Awards. Het programma won prijzen in meerdere categorieën, waaronder die van Beste miniserie.