Infos

Synopsis

Sex and the City volgt de levens van vier vriendinnen in Manhattan, New York. Columniste Carrie (Sarah Jessica Parker), advocate Miranda (Cynthia Nixon), zakenvrouw Samantha (Kim Cattrall) en de brave Charlotte (Kristin Davis) zouden genoeg aan zichzelf moeten hebben, maar in plaats daarvan verdiepen de dames zich voortdurend in de levens van elkaar en proberen samen de juiste weg te vinden.

Video's van "Sex and the City"

Fotogalerij "Sex and the City" (4)

Sex and the City - Foto 1 Sex and the City - Foto 2 Sex and the City - Foto 3 Sex and the City - Foto 4

Mening van de pers

De Morgen
"Zonder 'Sex and the City' kon dit niet"
Cynthia Nixon kennen we als 'de rosse' uit Sex and the City. Vergelijk dat met het ingetogen werk van regisseur Davies, en je verwacht niet dat hij bij zijn film over de grote Amerikaanse dichteres aan haar denkt. En toch: "Ik herken veel van Emily in mezelf." Verder lezen
Knack
Sex and the City-actrice Lynn Cohen overleden
De Amerikaanse actrice Lynn Cohen, bekend van de tv-serie 'Sex and the City', is op 14 februari in New York overleden. Ze werd op 86 jaar. Dat heeft haar manager bekendgemaakt. De Amerikaanse actrice Lynn Cohen, bekend van de tv-serie 'Sex and the City', is op 14 februari in New York overleden. Ze werd op 86 jaar. Dat heeft haar manager bekendgemaakt. In totaal speelde Lynn Cohen mee in meer dan 100 films, maar haar meest bekende rol is zonder twijfel die van Magda, de aimable huishoudhulp... Verder lezen

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Sex and the City"

5 filmcocktails te uwer verfrissing! - Actueel

5 filmcocktails te uwer verfrissing!

Het is warm, zeer warm! En met zo'n warm weertje kan een lekkere cocktail al eens smaken. Ook in verschillende Hollywood films weten ze cocktails te appreciëren. Wij lijstten voor u alvast 5 legendarische cocktail/film combinaties op. Oh, en we geven je het recept van de cocktail er gratis en voor... Verder lezen...
Sex and the City 3: “De tijd dringt” - Actueel

Sex and the City 3: “De tijd dringt”

Alles hangt nu af van de fans. Dat is in het kort wat de boodschap van Kristin Davis bevatte over de toekomst van Sex and the City 3.
Geen Sex and the City 3 - Actueel

Geen Sex and the City 3

Enkele dagen geleden kon je in de pers lezen dat er dan toch een 'Sex and the City 3' op komst zou zijn, maar regisseur Michael Patrick King ontkent deze geruchten ten zeerste.
Sex and the City Sequel met Jennifer Lopez? - Actueel

Sex and the City Sequel met Jennifer Lopez?

Zoals vele andere vrouwen is ook Jennifer Lopez steeds een grote fan geweest van de populaire TV serie. Na het succes van de eerste Sex and The City film, hoopt Jennifer op een bijrolletje in de sequel van de film.
Sex in the City - Bespreking

Sex in the City

Schaamhaar dat uit een bikinibroekje komt piepen, een hondje dat alles neukt dat in zijn buurt komt en een dame die last heeft van haar spijsvertering waardoor ze het in haar broek doet.

"Sex and the City" is geselecteerd in...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden