Sex and the City 3: “De tijd dringt” - Actueel Cinema

   - 

Alles hangt nu af van de fans. Dat is in het kort wat de boodschap van Kristin Davis bevatte over de toekomst van Sex and the City 3. Tijdens haar bezoek aan de Jonathan Ross Show heeft de actrice die Charlotte vertolkte in de HBO serie en de films inderdaad uitgelegd dat de steun van de fans een beslissende factor zal zijn tijdens de komende maanden. Optimistisch als ze is vertelt ze ook dat er nog steeds vraag is 10 jaar na het einde van de serie : “Als de fans niet geïnteresseerd waren denk ik dat er geen enkel kans zou bestaan. We hebben een zware strijd gevoerd om de eerste en tweede film er door te krijgen, grotendeels te wijten aan het feit dat we een franchise zijn met in de hoofdrollen vier vrouwen van in de 40 en in het algemeen gebeurt dit niet”.

De actrice die op een Sex and the City 3 hoopt gaat verder: “Als de derde film er moet komen is dat omdat de mensen over ons spreken, dat we nog steeds bestaan, we hebben de steun van onze fans en dat betekent veel voor ons”.

Einde 2013 hadden producer Michael Patrick King en Sarah Jessica Parker (Carrie) allebei uitgelegd dat er nog een “laatste hoofdstuk” verteld moest worden in Sex and the City 3. De actrice had daar toen aan toegevoegd: “De tijd dringt, het is geen beslissing die langzaam moet genomen worden. Ik wil mijn rol niet spelen met sloffen aan mijn voeten”. Kim Cattrall, die Samantha Jones vertolkt, denkt er hetzelfde over. In januari vertelde ze het volgende: “Ik geloof dat het verhaal nog verder kan gaan en dat er nog wat te zeggen valt”. Rest nog Cynthia Nixon te overtuigen, die de roodharige Miranda speelt, en voor wie “het de moeite niet meer is om verder te gaan”.

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: