Infos

 • 6 december 2017
 • 105 minuten
 • Verenigde Staten (2017)
 • Engels

Synopsis

Welkom in het zonnige 'Suburbicon! Een rustig voorstadje vol vrolijke jonge gezinnen met betaalbare woningen inclusief gemanicuurd gazon. Het schoolvoorbeeld van de Amerikaanse droom zoals op een postkaartje uit 1957. 
 
Ondanks dat iedereen zo gelukkig is in Suburbicon, wordt het leven van de perfecte familie Lodge volledig overhoop gehaald na een brute overval met dodelijke afloop. Het gezin werkt zich in een diep web van chantage, wraak en verraad wanneer er daarna een reeks verdachte gebeurtenissen voorvallen in het huishouden. 
 
Volledig in Coen Brothers stijl krijg je het beste en slechtste van de mensheid te zien door de ogen van ogenschijnlijk gewone mensen.

Video's van "Suburbicon"

Fotogalerij "Suburbicon" (6)

Suburbicon - Foto 1 Suburbicon - Foto 2 Suburbicon - Foto 3 Suburbicon - Foto 4 +1Suburbicon - Foto 5 Suburbicon - Foto 6

Mening van de pers

De Morgen
Review: Zwarte komedie neemt Trumps Amerika op de korrel
In al zijn onvolmaaktheid maakt Suburbicon een ijzersterk punt: dat de vijand niet noodzakelijk van buitenaf komt. De angst van de bewoners van Suburbicon dat een zwart gezin criminaliteit zal binnenbrengen in hun hagelwitte paradijs, is precies dezelfde waaraan Trump zijn verkiezingsoverwinning dankt. Verder lezen

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Teleurstellende blindganger.
  Suburbicon is een 2017 Amerikaanse misdaad thriller film geregisseerd door George Clooney en geschreven door Clooney, Joel Coen, Ethan Coen, en Grant Heslov. De film stars Matt Damon, Julianne Moore, en Oscar Isaac, en volgt een mild gemaniëreerd vader die moet confronteren zijn demonen na een huis invasie schuddend zijn ongewone buurt in 1959. Het ontving algemeen negatieve reviews van criticasters, die het plot noemden "onhandig samengeperst" en noteren het als een teleurstelling desondanks het betrokken talent, en het was een box office bom, makend juist $5 miljoen tegenover zijn $25 miljoen budget. Een teleurstellende blindganger voor regisseur George Clooney, Suburbicon poogt te jongleren sociale satire, raciale commentaar, en moord mysterie — en eindigt te maken een warboel van alle drie. “gemengde of gemiddelde beoordelingen”.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Close Enemies - Politie

  Close Enemies

  Politie 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden