Infos

 • Kingsman : The Golden Circle
 • 27 september 2017
 • Verenigde Staten, Engeland (2017)
 • Engels

Synopsis

In KINGSMAN: THE SECRET SERVICE werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman - een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden. In KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. 
 
Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden. Iets wat inmiddels een gewoonte is geworden voor Eggsy.

Video's van "Kingsman : The Golden Circle"

VOD

Laden en bekijken Kingsman : The Golden Circle met VOD.

Fotogalerij "Kingsman : The Golden Circle" (7)

Kingsman : The Golden Circle - Foto 1 Kingsman : The Golden Circle - Foto 2 Kingsman : The Golden Circle - Foto 3 Kingsman : The Golden Circle - Foto 4 +2Kingsman : The Golden Circle - Foto 5 Kingsman : The Golden Circle - Foto 6 Kingsman : The Golden Circle - Foto 7

Mening van de pers

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Ik heb een vraag, kan je deze film apart zien van de eerste kingsman?
  Ik heb de 1 nog niet gezien maar wil wel de 2 in de cinema gaan kijken, kan dit?

 • Goed maar te langdradig
  Kingsman The golden circle begint met een razende actiescene in een taxi en meteen lijkt de toon weer gezet voor een absurd spionagespektakel. Helaas lijd kingsman zoals de meeste films tegenwoordig aan een veel te lange speelduur (140 min.) Dit haalt de spanning en vaart uit de film en zorgt voor overbodige scenes (en een toeslag op het toegangsticket) Gelukkig word in het tweede uur het tempo weer wat opgedreven en zijn we weer vertrokken voor actie, humor en gekkigheid. Voor iedereen die fan was van de eerste film.

 • Nieuwe actie van de Kingsman.
  -Kingsman: The Golden Circle is een 2017 actie spion komedie film co-geproduceerd en geregisseerd door Matthew Vaughn en geschreven door Vaughn en Jane Goldman. Het is een vervolg op Kingsman: The Secret Service (2014) , welke is gebaseerd op de comic boek serie Kingsman, gecreëerd door Dave Gibbons en Mark Millar. De film wordt vertolkt door Colin Firth, Taron Egerton, Mark Strong, Edward Holcroft en Sophie Cookson hernemend hun rollen van de eerste film, met Julianne Moore, Halle Berry, Pedro Pascal, Elton John, Channing Tatum en Jeff Bridges zich toe te voegen aan de cast. Het plot volgt de Kingsman behoeftig team te vormen met hun Amerikaanse tegenhanger, the Statesman, nadat de wereld is in gijzeling is genomen door een nieuwe bedreiging. ----- "Kingsman: The Golden Circle biedt meer van dat alles dat zijn voorganger zo leuk maakte maar mist de originele wilde creatieve vonk. "----- “Gemengde of gemiddelde beoordelingen". ----- "The Golden Circle is juist genoeg volwassen geworden. Het is dubbel minder op de rotzooi en gehamerd uit de toon. Alles is oprecht zelfs als het krankzinnig is. "----- "De stunts kleineren de wetten van zwaartekracht, maar zijn daarom niet minder leuk; kijk uit voor het gevecht op de ski lift. Zelfs als Kingsman: The Golden Circle uit de sporen gaat, en het onvermijdelijke doet, deze gebarsten kapper put u uit met actie en lach. Soms te moorddadig kan zo goed pijn doen. "----- Vaughn onthulde dat hij en Goldman een derde Kingsman film plannen. In de September 2017 editie van Total Film, Vaughn onthulde dat zijn persoonlijke keuze voor de rol van de slechterik van Kingsman 3 is Dwayne Johnson. Vaughn heeft alsook onthuld dat met het succes van de Kingsman trilogie hij was geïnteresseerd in het maken van een Statesman spin-off.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Al het nieuws over "Kingsman : The Golden Circle"

  Colin Firth wordt Italiaan - Actueel

  Colin Firth wordt Italiaan

  De Britse acteur Colin Firth heeft de Italiaanse nationaliteit gekregen. Dat heeft het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken laten weten. Firth, die als acteur vaak de Britse gentleman speelt, is al twintig jaar getrouwd met de Italiaanse regisseuse en producente Livia Giuggioli.

  "Kingsman : The Golden Circle" is geselecteerd in...

  Andere films nu in de bioscoop...

  Deadpool 2 - Actie, Avontuur

  Deadpool 2

  Actie, Avontuur 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden