Infos

Geregisseerd door : Adam Nee & Aaron Nee
In de zalen vanaf: 20 april 2022
Speelduur: 112 minuten
Genre: Actie, Komedie, Avontuur
Land : Verenigde Staten (2021)

 Synopsis

De briljante, maar teruggetrokken schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) heeft haar carrière doorgebracht met het schrijven over exotische plaatsen in haar populaire avonturenromans met het knappe covermodel Alan (Channing Tatum), die zijn leven lang de held "Dash" vertolkt heeft. 
 
Terwijl ze op tournee is om haar nieuwe boek te promoten, samen met Alan, wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe) die hoopt dat zij hem naar de schat van de oude verloren stad uit haar laatste verhaal kan leiden. Alan wil bewijzen dat hij niet alleen in haar boeken, maar ook in het echte leven een held kan zijn, en gaat op pad om haar te redden. 
 
In een legendarisch avontuur dat zich afspeeld in de jungle zal het onwaarschijnlijke duo moeten samenwerken om de elementen te overleven en de oude schat te vinden voordat deze voor altijd verloren is.

Let op met kinderen tot 12 jaar Geweld Grof taalgebruik
Discriminatie
Angst
Geweld
Seks
Grof taalgebruik
Drug- en/of alcoholmisbruik

 Meningen

 Al het nieuws over "The Lost City"

The Lost City: wanneer fictie op en top realiteit wordt - Actueel
Actueel

The Lost City: wanneer fictie op en top realiteit wordt

Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe en Brad Pitt brengen een fantastisch staaltje acteerwerk in The Lost City. Ja hoor, de film staat garant voor een topcombinatie qua acteurs en actrices. Het is een echte avonturenfilm! Mede geschreven door Dana Fox en Oren Urzel, ontdekken we een... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Devotion - Actie
6
21 december 2022

Devotion

Actie Regie: J.D. DillardMet: Serinda Swan, Glen Powell, Jonathan Majors,...1950, Koreaanse Oorlog. Twee jonge mannen, Tom Hudner (Glen Powell) en Jesse Brown (Jonathan Majors), worden geselecteerd voor een prestigieuze eenheid van de marine. Tom is marineofficier, Jesse een getalenteerde piloot die als eerste Afro-Amerikaan voor de Amerikaanse marine vliegt. Tijdens de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: