Ryan Gosling-vibes, hier!

De Gosling-vibe is alom tegenwoordig! Je kent hem misschien van The Notebook of Drive, maar in welke langspelers kunnen we Ryan nog bewonderen? Ontdek hier onze selectie van zijn beste films.
Ryan Gosling-vibes, hier!

Wow, La La Land heeft maar liefst 14 nominaties binnengesleept op de Oscars van 2017! Ryan Gosling en Emma Stone zijn allebei genomineerd voor Beste Acteur/Actrice. Het is niet de eerste keer dat Stone en Gosling samenwerken: herinner je nog Crazy Stupid Love & Gangster Squad? De Gosling-vibe is alom tegenwoordig! Je kent hem misschien van The Notebook of Drive, maar in welke langspelers kunnen we Ryan nog bewonderen? Ontdek hier onze selectie van zijn beste films.

Ps: Ryan kroop zelf al in de regisseursstoel en maakte Lost River, een mysterieuze bevreemdende thriller over een alleenstaande moeder en haar tienerzoon. Het checken waard! 

Half Nelson
9
juli 2007

Half Nelson

 Regie: Ryan FleckMet: Ryan Gosling, Adepere Oduye, Anthony MackieDan Dunne is een idealistische leraar die zich aardig op de been kan houden voor de klas. Buiten school balanceert hij op het randje van bewustzijn door een hardnekkige drugsverslaving. Zodra een studente zijn "geheim" ontdekt, ontstaat er een onverwachte vriendschap. Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: