5 films ter inspiratie voor je Carnavalskostuum

De krokusvakantie is er en daarmee is ook de Carnavalsperiode aangebroken. Ga je naar carnaval, maar heb je nog geen idee wat aan te trekken? Wij geven je vijf film-geïnspireerde tips. 

 

Suicide Squad : Harley Quinn & The Joker

Haal de roze, groene en blauwe spuitbussen boven en verkleed je als de sexy meedogenloze Harley Quinn of als de gekste Joker. Suicide Squad kwam vorig jaar in de zalen als één van de zomerblockbusters.

Foto cosplay: geek.com

 

Star Wars : Princess Leia

Carrie Fisher, de actrice die Princess Leia speelt in Star Wars overleed helaas vorig jaar op 60 jarige leeftijd. Haar personage was en is nog steeds een iconisch figuur in de bekende saga. Reden te meer dus om haar te eren: dotjes in het haar en wit gewaad aan, kan toch niet moeilijk zijn?

Foto cosplay: Tosche-station.net

 

Minions :  Minion

Een Minions kostuum is nog gemakkelijk en snel te maken. En nee, niet enkel voor kinderen! 

 

Up : Russel 

Blaas een paar ballonnen op en hang ze ergens aan jouw Russel-kostuum van Up. Deze animatiefilm van Pixar won in 2009 vijf Oscars, waaronder die van Beste Film. Hiermee was Up de 2e animatiefilm ooit die hiervoor een Oscar kreeg!

Foto cosplay: capricho.abril.com.br

 

Moonrise Kingdom : Sam & Suzy

De karikaturale personages in Wes Andersons films zijn een fijne inspiratie om je kostuum naar te schikken. Een bezoekje aan de tweedehandswinkel en je hebt een kleedje zoals Suzy of een scouts kostuum zoals Sam. Cute!

Foto cosplay: www.brit.co

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Onze andere lijstjes