Voorzien voor in 2016, Ridley Scott’s Prometheus verandert van scenarist - Actueel Cinema

   - 

Voor het ogenblik is hij volop bezig met Blade Runner 2, maar Ridley Scott is daarom Prometheus 2 nog niet vergeten! Inderdaad, volgens de informatie van de site The Wrap wordt de mysterieuze film geregisseerd door Scott en de releasedatum zou vastliggen voor in 2016. We wisten al dat dit vervolg op de prequel van Alien op het goede spoor zat, met een script dat reeds af was in oktober 2013, wat opmerkelijk is is dat Ridley Scott besloten heeft het scenario terug vanaf nul te starten, en daar heeft hij een nieuwe scenarist voor aangenomen.

>>> Ridley Scott bevestigt dat het vervolg van Prometheus geschreven wordt

Inderdaad, de regisseur doet nu beroep op Michael Green, die het script had geschreven voor The Green Lantern, om de film te herschrijven, oorspronkelijk bedacht door Jack Paglen, scenarist van Transcendance. Prometheus 2 merkt ook het weerzien tussen Ridley Scott en de auteur, gezien deze eerder het scenario had geschreven van het vervolg op Blade Runner.

Prometheus 2 zal dus op 4 maart 2016 uitkomen met in de cast Michael Fassbender en Noomi Rapace. De opnames zouden volgende herfst moeten beginnen.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Alien: Covenant

Alien: Covenant

Actie, Science-Fiction, Thriller, Drama  Regie: Ridley Scott Met: Michael Fassbender, Jussie Smollett, Billy Crudup,... Regisseur Ridley Scott keert met Alien: Covenant terug naar het door hem gecreëerde universum. In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: