Russell Crowe bevindt zich opnieuw in het hart van een exorcisme! (trailer) - Actueel Cinema

   - 
Russell Crowe bevindt zich opnieuw in het hart van een exorcisme! (trailer)

De trailer voor "The Exorcism", met Oscarwinnaar Russell Crowe als een acteur die zijn houvast begint te verliezen tijdens het maken van een bovennatuurlijke horrorfilm, is zojuist onthuld.

The Exorcism van regisseur Joshua John Miller verschijnt deze zomer exclusief in de bioscoop.

In deze nieuwe versie van het genre dat het publiek al sinds The Exorcist in 1973 in zijn ban houdt, speelt Russell Crowe samen met Ryan Simpkins, die zijn dochter speelt. Zijn dochter begint te vermoeden dat de problemen van haar vader veel ernstiger zijn dan een simpele terugval in drugsverslaving. 

In de officiële synopsis staat dat Russell Crowe Anthony Miller speelt, een “getroebleerde acteur die uit elkaar begint te vallen tijdens het maken van een bovennatuurlijke horrorfilm”.
De cast bestaat verder uit Sam Worthington (Avatar: The Way of Water), Chloe Bailey (Praise This), Adam Goldberg (The Equalizer) en David Hyde Pierce (Frasier).

Regisseur Joshua John Miller legde uit dat het idee voor de film bij hem opkwam toen hij zijn vader, Jason Miller, Vader Karras zag spelen die zichzelf uit het raam gooit aan het einde van The Exorcist uit 1973. “Alsof dat nog niet genoeg was, aarzelde mijn vader nooit om me verhalen te vertellen over de ‘vloek’ van de film: de mysterieuze branden die de productie beïnvloedden, de vreemde sterfgevallen, de levenslange verwondingen - de lijst ging maar door. De legende van elke 'vervloekte film' heeft me altijd geboeid", zei hij in een verklaring.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...
Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: