Love Actually' keert terug naar de bioscoop in een 4K-versie, een echt kerstcadeau - Actueel Cinema

   - 
Love Actually' keert terug naar de bioscoop in een 4K-versie, een echt kerstcadeau

"Love Actually", de cultfilm van Richard Curtis uit 2003, gaat een comeback maken in de bioscoop. De romantische komedie met in de hoofdrollen Hugh Grant, Liam Neeson en Keira Knightley zal terugkeren op schermen over de hele wereld in een 4K gerestaureerde versie. Natuurlijk is de heruitgave gepland voor december om samen te vallen met de feestdagen. De kers op de taart (alleen voor Canadees en Amerikaans publiek) is dat de film zal worden voorafgegaan door 10 minuten aan bonusmateriaal dat zich richt op belangrijke scènes uit de film. Voor het Europese publiek zal de DVD en Blue Ray re-release een 30 minuten durende making-of featurette bevatten.

Regisseur Richard Curtis zei over het nieuws: "Ik ben verheugd om Love Actually in de nieuwe versie te zien. Het beeld en geluid zijn nog nooit zo perfect geweest. Ik vond de bonus geweldig, met alle overpeinzingen over de evolutie van de film in de loop der tijd en alle herinneringen aan het filmen - hoewel ik verbaasd was om te zien hoeveel ouder ik ben geworden...!"

De film:

LOVE ACTUALLY is niet zomaar een nieuwe romantische komedie... het zijn eigenlijk tien nieuwe romantische films in één! In de film zijn verschillende hartverwarmende en hilarische verhalen verweven, die zich allemaal afspelen in het hedendaagse Londen in de weken voor Kerstmis. Deze verhalen eindigen niet in één, maar heel veel romantische hoogtepunten op kerstavond. 

LOVE ACTUALLY is eigenlijk een afkorting voor 'Love Actually Is All Around' en dat is ook het thema van de film - waar je ook kijkt, liefde is de drijfveer in het leven van mensen. Van de minister-president tot de grijze rockster, van een keiharde schooldirectrice tot een eentalige Portugese huishoudster, de film kijkt naar grappige, verdrietige en stomme kanten van de liefde in alle vormen en maten.

"Love Actually" verschijnt begin december op het witte doek.

IFrame

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Love Actually

Love Actually

Komedie, Romantisch  Regie: Richard Curtis Met: Hugh Grant, Emma Thompson, Liam Neeson,... LOVE ACTUALLY is niet zomaar een nieuwe romantische komedie... het zijn eigenlijk tien nieuwe romantische films in één! In de film zijn verschillende hartverwarmende en hilarische verhalen verweven, die zich allemaal afspelen in het hedendaagse Londen in de weken voor Kerstmis. Deze verhalen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: