Zal deze grootse popster de cast van Deadpool 3 vervoegen? - Actueel Cinema

   - 
Zal deze grootse popster de cast van Deadpool 3 vervoegen?

Regisseur Shawn Levy van 'Deadpool 3' weet niet zeker of de film nog op de geplande datum van 3 mei 2024 uitkomt, gezien de huidige staking van SAG-AFTRA, die op 14 juli 2023 inging.

In een interview met TheWrap in verband met zijn aankomende Netflix limited serie 'All the Light We Cannot See', kon Shawn Levy over 'Deadpool 3' alleen maar zeggen dat hij de helft van de film heeft opgenomen en gemonteerd.

"Ik wou dat ik het wist. Ik weet niet eens of we officieel een releasedatum hebben. Ik weet dat we op 3 mei zouden uitkomen," zei Levy over het vervolg van de superheldenfilm, met Ryan Reynolds als Deadpool en Hugh Jackman als Wolverine. "De staking van de cast en de lange pauze in de productie hebben die releasedatum zeker in gevaar gebracht. We hebben de helft van de film opgenomen. Ik heb de halve film gemonteerd. We staan te popelen om weer aan het werk te gaan en deze film volgend jaar uit te brengen."

Tijdens zijn aanwezigheid bij een recente Kansas City Chiefs vs New York Jets wedstrijd met Ryan Reynolds en Hugh Jackman, bevestigde noch ontkende Shawn Levy geruchten dat Taylor Swift, die ook aanwezig was, de rol van Dazzler zou kunnen spelen in het derde deel.

"Ze zijn echt luid en duidelijk, zei Levy over de fans van Swift die erop aandringen dat zij de muzikale mutant speelt. "Ik ben het er helemaal mee eens. Maar het zwaard snijdt aan twee kanten. Het gaat over Taylor Swift. En het gaat over het MCU. Ik ben geen idioot. Je zal gewoon moeten afwachten."

Hugh Jackman postte deze selfie van hem, Ryan Reynolds, Blake Lively en Taylor Swift! pic.twitter.com/9huMaU15D6

- Taylor Swift Updates (@SwiftNYC) 2 oktober 2023

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: