Indiana Jones maakt zijn comeback in Cannes - Actueel Cinema

   - 

Indiana Jones is op donderdag 18 mei van de partij op het filmfestival van Cannes voor de wereldpremière van "Indiana Jones and the Dial of Destiny".

De film wordt geproduceerd door Lucasfilm, met Harrison Ford als de legendarische archeologische held en James Mangold ("Ford v Ferrari", "Logan") als regisseur.  Het langverwachte nieuwste deel in de geliefde franchise - een groots filmavontuur over de hele wereld dat harten sneller doet slaan - zal er worden vertoond. "Indiana Jones and the Dial of Destiny" verschijnt op 28 juni in de bioscoop.


 
James Mangold zei: "In 1995 had ik de eer om met mijn eerste film naar Cannes te komen als onderdeel van de Director's Fortnite. Achtentwintig jaar later ben ik trots om terug te keren met een iets grotere show. Mijn legendarische medewerkers en ik zijn verheugd om een gloednieuw en laatste Indiana Jones-avontuur met u te delen!"
 
Samen met Harrison Ford spelen ook Phoebe Waller-Bridge ("Fleabag"), Antonio Banderas ("Pain and Glory"), John Rhys-Davies ("Raiders of the Lost Ark"), Toby Jones ("Jurassic World: Fallen Kingdom"), Boyd Holbrook ("Logan"), Ethann Isidore ("Mortal") en Mads Mikkelsen ("Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore") mee. De film wordt geregisseerd door James Mangold en geproduceerd door Kathleen Kennedy, Frank Marshall en Simon Emanuel, met Steven Spielberg en George Lucas als uitvoerende producenten. John Williams, aan wie we de mythische muziek van alle Indy's avonturen te danken hebben sinds de eerste "Raiders of the Lost Ark" in 1981, is opnieuw verantwoordelijk voor de muzikale sfeer van dit nieuwe opus.

Copyright 2022 Lucasfilm Ltd. & TM. Alle rechten voorbehouden.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: