Henry Cavill weldra opnieuw te zien als Superman - Actueel Cinema

   - 

De Britse acteur Henry Cavill zegt dat hij weldra terug in een film zal te zien zijn als Superman. Dat maakte hij bekend in een video op Instagram. "Ik wil officieel zeggen dat ik terugkom als Superman", zei de 39-jarige acteur. 

Cavill vertelde dat hij zijn cameo als Superman in de film 'Black Adam' slechts een voorproefje is van wat men de komende weken mag verwachten. Die film verscheen vorige week in de zalen.  "Er is veel om dankbaar voor te zijn, en daar kom ik nog op terug, maar ik wilde jullie vooral bedanken voor jullie steun en geduld. Ik beloof dat het beloond zal worden," ging Cavill verder. De acteur gaf nog geen details prijs over het nieuwe project. Cavill speelde de superheld voor het eerst in 2013's "Man of Steel". Hij speelde ook in "Batman v Superman: Dawn of Justice" (2016) en "Justice League" (2017). Zack Snyder regisseerde alle drie de films. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: