Halloween Ends: Dé epische afsluiter van de Halloween-saga van David Gordon Green met Jamie Lee Curtis - Actueel Cinema

   - 

Nu woensdag 12 oktober verschijnt Halloween Ends in de Belgische bioscoopzalen, dé epische afsluiter van de Halloween-saga van David Gordon Green met Jamie Lee Curtis. 

In 2018 werd de horror-franchise opnieuw leven ingeblazen, in de vorm van een direct vervolg op John Carpenter's film uit 1978. De eerste nieuwe Halloween-film (2018) werd zeer positief onthaald door critici en fans en daardoor werden er onmiddellijk de twee vervolgen vastgelegd, Halloween Kills (2021) en Halloween Ends (2022).

Deze release verschijnt natuurlijk niet zomaar deze maand in de zalen. Halloween Ends vormt dé perfecte Halloween-uitstap naar de bioscoop!

Vier jaar na de feiten van Halloween Kills van vorig jaar, woont Laurie bij haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) en is ze klaar met het schrijven van haar memoires. Michael Myers is sindsdien niet meer gezien.

Nadat Laurie decennia lang het schrikbeeld van Michael haar realiteit heeft laten bepalen en sturen, heeft ze besloten zich te bevrijden van angst en woede en het leven te omarmen. Maar wanneer een jonge man, Corey Cunningham (Rohan Campbell; The Hardy Boys, Virgin River), wordt beschuldigd van het doden van een jongen waar hij op paste, ontketent dit een overrompeling van geweld en terreur die Laurie zal dwingen om eindelijk het kwaad dat ze niet kan controleren onder ogen te zien, voor eens en voor altijd.

Halloween Ends staat garant voor op en top verschieten, gillen en beven in de cinema.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop!

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Halloween Ends

Halloween Ends

Horror, Thriller  Regie: David Gordon Green Met: Jamie Lee Curtis, Kyle Richards, Will Paton Vier jaar na de feiten van Halloween Kills van vorig jaar, woont Laurie bij haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) en is ze klaar met het schrijven van haar memoires. Michael Myers is sindsdien niet meer gezien. Nadat Laurie decennia lang het schrikbeeld van Michael haar realiteit heeft laten... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: