Venom: Let There Be Carnage, een sensationele terugkeer! - Actueel Cinema

   - 
Venom: Let There Be Carnage, een sensationele terugkeer!

Tom Hardy keert terug naar het groot scherm. Eddie leeft nog steeds samen met de grappige en monsterlijke symbioot Venom, één van MARVEL's belangrijkste en meest complexe personages.

In dit vervolg moet onze antiheld het opnemen tegen Kasady (magistraal vertolkt door Woody Harrelson), een onverbiddelijke serial killer die een ongekende haat voelt jegens Eddie. En wanneer deze laatste fusioneert met een deel van de massa van Venom en zo Carnage wordt, gaat het helemaal verkeerd. 

Een film boordevol actie, met epische en duizelingwekkende vechtscènes, vanaf 13 oktober te bekijken in de bioscoop!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Woody Allen: Ik stop voorlopig niet met films maken - Actueel
Actueel

Woody Allen: "Ik stop voorlopig niet met films maken"

De Amerikaanse filmregisseur Woody Allen heeft laten weten dat hij voorlopig niet stopt met films maken. De 86-jarige filmmaker zou volgens zijn woordvoerder tijdens een vorig interview verkeerd begrepen zijn. Hierdoor werd aangenomen dat Alle aan zijn laatste film toe was. Verder lezen...
Venom: Let There Be Carnage

Venom: Let There Be Carnage

Actie, Science-Fiction, Avontuur  Regie: Andy Serkis Met: Tom Hardy, Michelle Williams, Stephen Graham Tom Hardy keert terug naar het witte doek als de dodelijke beschermer Venom, een van MARVEL's belangrijkste en meest complexe personages.In de film, geregisseerd door Andy Serkis, spelen ook Michelle Williams, Naomie Harris en Woody Harrelson, in de rol van de schurk Cletus Kasady/Carnage.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: