Venom: Let There Be Carnage, een sensationele terugkeer! - Actueel Cinema

   - 
Venom: Let There Be Carnage, een sensationele terugkeer!

Tom Hardy keert terug naar het groot scherm. Eddie leeft nog steeds samen met de grappige en monsterlijke symbioot Venom, één van MARVEL's belangrijkste en meest complexe personages.

In dit vervolg moet onze antiheld het opnemen tegen Kasady (magistraal vertolkt door Woody Harrelson), een onverbiddelijke serial killer die een ongekende haat voelt jegens Eddie. En wanneer deze laatste fusioneert met een deel van de massa van Venom en zo Carnage wordt, gaat het helemaal verkeerd. 

Een film boordevol actie, met epische en duizelingwekkende vechtscènes, vanaf 13 oktober te bekijken in de bioscoop!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Film 'Bovary' krijgt vijf nominaties voor filmfestival Milaan - Actueel
Actueel

Film 'Bovary' krijgt vijf nominaties voor filmfestival Milaan

De film 'Bovary' van Jaco Van Dormael is vijf keer genomineerd voor het filmfestival van Milaan. Het gaat om een verfilming van het gelijknamige theaterstuk van Michaël De Cock dat nog steeds door ons land tourt. Maaike Neuville en Koen De Sutter nemen zowel in de film als in de theaterversie de... Verder lezen...
J. K. Rowling vecht terug na openbaring thuisadres door activisten - Actueel
Actueel

J. K. Rowling vecht terug na openbaring thuisadres door activisten

Nadat transactivisten vrijdag het thuisadres van J. K. Rowling hadden gedeeld op Twitter, heeft de Britse auteur gisteren gezegd dat ze zich niet de mond laat snoeren. "Ik heb nu zoveel doodsbedreigingen gekregen dat ik het huis kan behangen, en ik ben niet gestopt met me uit te spreken", schrijft... Verder lezen...
Venom: Let There Be Carnage

Venom: Let There Be Carnage

Actie, Science-Fiction, Avontuur  Regie: Andy Serkis Met: Tom Hardy, Michelle Williams, Stephen Graham Tom Hardy keert terug naar het witte doek als de dodelijke beschermer Venom, een van MARVEL's belangrijkste en meest complexe personages.In de film, geregisseerd door Andy Serkis, spelen ook Michelle Williams, Naomie Harris en Woody Harrelson, in de rol van de schurk Cletus Kasady/Carnage.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: