The Bikeriders : een onderdompeling in de motorrijderswereld - Actueel Cinema

   - 
The Bikeriders : een onderdompeling in de motorrijderswereld

"The Bikeriders" van Jeff Nichols neemt ons mee naar de jaren 1960, geïnspireerd door het fotoboek van Danny Lyon. De film volgt Kathy (Jodie Comer), die verliefd wordt op Benny (Austin Butler), een charismatische motorrijder. Hun romance ontwikkelt zich binnen de motorclub "Chicago Outlaws", geleid door Johnny (Tom Hardy). Een film die vanaf woensdag 19 juni in de bioscoop te zien is.

Jeff Nichols recreëert meesterlijk deze tijd, met authentieke details en een betoverende soundtrack. De motorscènes zijn intens en boeiend, en illustreren de adrenaline en vrijheid van de motorrijders. Tom Hardy schittert als leider van de club, Johnny, en voegt emotionele diepgang toe aan het verhaal.

De film verkent universele thema's: liefde, loyaliteit, de zoektocht naar vrijheid en de behoefte om erbij horen. Nichols biedt een reflectie op identiteit en marginalisering. Dankzij opmerkelijke prestaties en een zorgvuldige regie, vestigt de film zich als een boeiende fresco van de jaren '60 en de wereld van de motorrijders.

"The Bikeriders", met Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy en Norman Reedus, volgt de opkomst van een motorclub uit het Midwesten, de Vandals. Gezien door het leven van zijn leden, evolueert de club in de loop van een decennium, van een ontmoetingsplaats voor lokale buitenbeentjes tot een sinistere bende die de unieke levensstijl van de oorspronkelijke groep bedreigt.

Bekijk hier de programmatie van de in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Proces tegen acteur Alec Baldwin geopend - Actueel
Actueel

Proces tegen acteur Alec Baldwin geopend

Voor de rechtbank van Santa Fe in de Amerikaanse staat New Mexico is dinsdag het proces begonnen tegen acteur Alec Baldwin. Hij wordt beschuldigd van onvrijwillige doodslag op de set van de film "Rust" in oktober 2021. Verder lezen...
The Bikeriders

The Bikeriders

Politie, Drama  Regie: Jeff Nichols Met: Austin Butler; Tom Hardy; Jodie Comer; Norman Reed The Bikeriders, met in de hoofdrollen Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy en Norman Reedus, volgt de opkomst van een motorclub uit het midwesten van de Verenigde Staten, de Vandals. Gezien door de ogen van de leden, evolueert de club in de loop van tien jaar van een verzamelplaats voor lokale... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: