The Revenant, The Finest Hours, The Boy... Uw Cinereview. - Actueel Cinema

   - 

Het vlaggenschip van de week is zonder meer The Revenant, 12 Oscarnominaties rijk en vooral een oplawaai van jewelste. DiCaprio schittert als pelsjager die anno 1832 zwaar toegetakeld wordt door een slechtgezinde grizzlybeer.


 

Van heldenmoed gesproken: in 1952 trok een bootje van de Amerikaanse kustwacht er tijdens een winterstorm op uit om een zinkende olietanker te redden. The Finest Hours duwt je midden in de spectaculaire actie.



Ook goed voor rillingen maar dan van een andere soort: in de huiverthriller The Boy doet het hoofdpersonage een bizarre ontdekking. Het jongetje voor wie ze moet zorgen, is namelijk een levensgrote porseleinen pop. Maar daar begint het onheil pas.



Nog meer zin in bovennatuurlijke toestanden? In de spannende avonturenfilm Goosebumps komen al de monsters uit de beroemde Kippenvel-boeken van R.L. Stine tot leven. En dat zijn er meer dan honderd!



Absolute vrijheid is ook niet alles. Tot die conclusie komen de Franse tieners uit Bang Gang, die een hele zomer vullen met seks, drugs en techno. Een film die geen blad voor de mond neemt.



Het Belgische drama Les chevaliers blancs put dan weer uit de schrijnende actualiteit. Een liefdadigheidsorganisatie strijkt neer in een Afrikaans land om weeskinderen te helpen. Maar dan wordt duidelijk dat hun bedoelingen toch niet zo eerbaar zijn.


 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: